Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här får du iOS 7.1 Beta just nu

IOS 7.1 -beta finns här med en samling buggfixar och prestandahöjningar enligt tidiga rapporter. IOS 7.1 -beta är bara tillgänglig för utvecklare just nu eftersom Apple planerar och testar en offentlig iOS 7.1 -version under de kommande månaderna.

Om du registrerade din iPhone, iPad eller iPod touch för att testa iOS 7 beta fungerar den på samma enhet utan att omregistrera dig. Om du har uppgraderat till iPad Air, iPhone 5s eller iPad mini 2 måste du registrera UDID igen.

Beta iOS 7.1 är tillgänglig som en gratis nedladdning för registrerade utvecklare och de tredje parter som registrerar genomsnittliga användare under ett utvecklarkonto kommer sannolikt att erbjuda nedladdningar av denna programvara inom en snar framtid.

Så här får du iOS 7.1 -beta just nu.

Så här får du iOS 7.1 -beta just nu.

Om det inte finns någon lösning finns det inget sätt att installera iOS 7.1 -beta utan att registrera din enhet hos Apple som en utvecklarenhet. Detta är $ 99 per år via Apple eller så lågt som $ 8 från tjänster från tredje part, och det är bättre än att chansa med en oregistrerad enhet. Om du ser fram emot jailbreak iOS 7 kanske du vill vänta tills du hör från IOS 7 jailbreak -utvecklare men det är troligt att du kan gå tillbaka till iOS 7.0.4, även om Apple säger att det inte är möjligt .

Var kan man få iOS 7.1 Betaåtkomst

Det rätta sättet att få iOS 7 -beta just nu är att bli en registrerad iOS -utvecklare hos Apple. Detta är en årlig avgift på $ 99 och ger tillgång till utvecklingsverktyg samt iOS -beta -programvara. Om du registrerar dig för det här nu har du fortfarande åtkomst under sommaren 2014 då vi kunde se en betaversion av iOS 8 på WWDC, förutsatt att Apple håller samma schema.

Om du inte är villig att betala $ 99 kan du använda en tredjepartstjänst för att registrera dig för $ 5 till $ 8. Leta efter en UDID -registreringstjänst. IMZDL verkar vara offline till nästa år, men det finns alternativ tillgängliga. Tänk på att dessa inte är anslutna till Apple så du tar en liten risk.

Använd en app som UDID Sender för att e -posta din iPhone, iPad eller iPod touch UDID till din e -post för enkel åtkomst till dessa forum.

Så här installerar du iOS 7.1 Beta

Du kan installera iOS 7.1 -beta på alla enheter som kör iOS 7. Se till att du är registrerad innan du startar installationen och kan stöta på problem. Om du har ett problem bör du kunna nedgradera, men om du behöver support kan du behöva betala för utbyte eller reparation av garantin. Du kan uppgradera till iOS 7.1 -beta utan att göra en fullständig återställning.

Hitta en iOS 7.1 beta 1 -nedladdning och installera den utan att återställa.

Hitta en iOS 7.1 beta 1 -nedladdning och installera den utan att återställa.

1. Registrera enhetens UDID

2. Se till att du är på senaste versionen av iTunes.

3. Anslut iPhone till datorn och utföra en fullständig säkerhetskopia med iTunes.

4. Hitta en iOS 7.1 Beta nedladdning och slutför nedladdningen. (Detta kan ta lite tid om du inte är utvecklare.)

6. Öppna iTunes och uppgradera till iOS 7.1 Beta by välja Sök efter uppdatering.

 • Var säker på att håll alt/option på Mac när du klickar på Sök efter uppdatering.
 • I Windows, håll ned Skift när du klickar på Sök efter uppdatering.

7. Hitta .ipsw -filen som du laddade ner och välj det.

8. Slutför installationen.

Denna process kommer att ta 10-15 minuter efter att du har laddat ner iOS 7.1-beta och måste kontakta Apples servrar för att slutföra processen. Under den här uppdateringen kommer du inte att kunna använda enheten. Om du är en utvecklare kan du använda dessa IOS 7 beta 1 nedladdningslänkar,

iPad:

iPhone:

Ipod Touch:

Vilka enheter är iOS 7.1 Beta -kompatibla

IOS 7.1 beta 1 fungerar med alla enheter som kör iOS 7 eller iOS 7.0.4 just nu. Det betyder att det kommer att fungera på många enheter. Här är en snabb lista.

 • iPhone 5s
 • iPhone 5c
 • iPhone 5
 • iPhone 4S
 • Iphone 4
 • Ipad Air
 • iPad 4
 • iPad 3
 • iPad 2
 • iPad Mini
 • iPad mini 2
 • iPod touch 5: e generationen

Om du inte har en av dessa enheter, försök inte installera programvaran.

Vad du behöver veta innan du försöker iOS 7 beta 1

IOS 78 beta 1 är beta -programvara vilket innebär att även om det ger buggfixar och vissa prestandaförbättringar, är det inte färdig programvara. Du kan stöta på appar som inte fungerar och kraschar som kommer från ingenstans. Beviljade kraschar är en vanlig del av iOS 7.0.4 för vissa användare, men du kan se mer.

Om du bara har en enhet, installera inte IOS 7.1 beta 1 på den om du inte är villig att ta itu med problem som kan uppstå när du kör beta -programvara. Lämna inte negativa apprecensioner för appar som inte fungerar på iOS 7.1.

För närvarande finns det inte många iOS 7.1 -funktioner som inte finns på iOS 7, men vi kan se Apple lägga till dem senare i spelet.