Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här får du Android P Pixel Launcher på din telefon

Varje år kommer Google ut med sin nya Android-iteration som i allmänhet har subtila och smidiga gränssnittsändringar. I år släpper Google officiellt sin nästa version av Android någon gång under tredje kvartalet 2018. Innan den offentliga utgåvan lanserade Google en Android P-förhandsvisning den 7 mars och ger oss en förhandsgranskning av vad den har i beredskap för oss.

Om du är angelägen om att prova några av de nya Android P-funktionerna bör den här artikeln intressera dig. Läs vidare för att veta hur du får Googles Android P-startprogram på din telefon.

Ja, du kan få Android P Launcher

Du kan uppdatera din gamla telefon med Android P-look tack vare XDA-utvecklare med namnet Quinny899 som portade Pixel launcher från Android 9.0 förhandsgranskning byggd. Den mest märkbara förändringen från den vanliga Pixel-startaren och Android P-utvecklaren som är portad av Pixel-startaren är dock en icke-transparent docka och några mer rundade kanter i sökfältet. Nu, innan du går vidare, måste du vara säker på att den tidigare versionen av Pixel launcher inte redan är installerad på din telefon. Om så är fallet fortsätt och avinstallera det innan du går vidare.

Läs också: Nokia X6-bilder Visa 19: 9 Notch Display och dubbla kameror

Så här installerar du Android P Launcher på din telefon

Första steget: Öppna telefonens inställning och gå sedan till Säkerhet >> Enhetsadministration och aktivera alternativet Okända källor.

Andra steget: Klicka på det här länk det hämtar Android P Launcher APK på din telefon.

Tredje steget: När nedladdningsprocessen är klar öppnar du den nedladdade .apk-filen och installera den.

Ladda ner Android P Wallpaper

Din Android P-start är inställd. Nu vad du behöver är Android P Wallpapers för att slutföra din telefons startskärm makeover. Google har släppt en massa nya funky Android P-tapeter i hög upplösning. Du kan ladda ner dem från den här Google Drive-länken och tillämpa dem på telefonens skärm.

Android P-ify om din enhet är rotad

Om du har root-åtkomst kan Xposed-modulen Android P-ify i så fall ytterligare förvandla ditt användargränssnitt så att det ser ut som Android P. Det kommer att lägga till coola funktioner som app för färgade inställningar, nya appövergångar etc.

Så här laddar du ner dina Instagram-data i några enkla steg