Så här får du Amazon Appstore på din Android-enhet (allierat innehåll)

Så här får du Amazon Appstore på din Android-enhet (allierat innehåll)

Så du kanske inte vet detta men Play Store är inte det enda stora navet där du kan hämta appar från. Amazon har också en. Och unikt nog har Amazon några intressanta skillnader för att skilja det från Play Store också.

Hur man installerar Amazon Appstore

Så eftersom Play Store inte tillåter andra appbutiker, måste du gå för att få Amazon Appstore lite annorlunda.

  1. Först måste vi tillåta att appar utanför Play Store installeras på telefonen. Gå till Inställningar> Säkerhet> och tryck sedan på Tillåt okända källor på.
    Okända källor
  2. Nu måste vi hämta app store-filen till telefonen så för att göra det, gå till länken nedan från din Android-telefon:
    Amazon Appstore nedladdning
  3. När du väl är där kan du trycka på Ladda ner och det sparar det på din telefon.
  4. När den har laddats ned trycker du på nedladdningsmeddelandet i meddelandeskuggan och den installeras.
  5. När du väl har installerat kan du klicka på Öppna för att komma till appbutiken och du kommer att kunna komma till den i framtiden från din vanliga applåda som alla andra appar.
  6. När du har öppnat den måste du logga in med ditt Amazon-konto för att kunna använda det, så gör det.

Amazon Appstores hemsida

Nu när den är installerad och redo att gå, låt oss diskutera några av dess fördelar.

Amazon-mynt

Först och främst erbjuder Amazon Amazon-mynt, en typ av virtuell valuta som du kan köpa från Amazon för att sedan spendera på appar, spel och köp i appen i Amazon App Store. I huvudsak sparar dessa mynt dig pengar. Varje 100 mynt är värt $ 1, så en $ 0,99-app kostar 99 mynt. Skillnaden är att ju fler mynt du köper desto mer rabatt får du. Ibland kör de även specialerbjudanden som också ökar dessa rabatter. För tillfället kan du se att du kan få 500 mynt för 4,50 dollar, 1000 för 8,80 dollar och så vidare till och med få 50 000 för bara 375 dollar. Om du är en stor spelare och spenderar mycket pengar i appen kan det här vara ett bra sätt att spara lite utan att behöva göra mycket.

Amazon-mynt

Utöver detta ger Amazon regelbundet myntbonusar för specifika köp i appar. Så om det finns ett 20% tillbaka Amazon Coins-erbjudande om ett köp i appen på 19,99 dollar, skulle du få tillbaka 3,99 dollar i mynt att använda vid framtida köp.

Amazon Underground

Förutom mynt har Amazon en unik del av sin webbplats som ägnas åt appar och spel som är gratis kallas Amazon Underground. Många av dessa är spel och appar från Play Store som faktiskt kostar pengar där, men i Amazon Underground-avsnittet är de gratis.

Egentligen gratis banner

Inte bara är de gratis att ladda ner, men många av dem har gratis köp i appen jämfört med sina motsvarigheter i Play Store. Du kan se apparna som har dessa speciella kostnadsfria köp i appar med ett litet märke som säger Actually Free på appikonen i butik.

Om du gillade det här kan du överväga att dela det

Relaterade Artiklar

Back to top button