Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här fabriksåterställer du AirPods / AirPods Max

Apple AirPods är trådlösa Bluetooth-öronsnäckor som designades speciellt för iPhone eller iPad. De är Bluetooth-ljudenheter med teknik på nästa nivå. Även om AirPods är avsedda för iPhones och iPads, kan du ansluta AirPods till Android-smarttelefoner och andra icke-Apple-enheter. Många av oss har problem med AirPods. Eftersom det är en trådlös enhet är orsaken till problemet svår att hitta. Ändå är det första som hjälper dig att återställa AirPods. Låt oss lära oss hur man återställer AirPods.

Att återställa AirPods är den grundläggande lösningen på de flesta problem. Inte varje gång, problemet ligger på AirPods. Det kan bero på öronvax, källenhet eller batteri. Om dina AirPods är lite röriga av utseendet, rengör dem med silkespapper.

Hur man fabriksåterställer Airpods / AirPods Pro

(1) Förvara dina AirPods i laddningsfodralet och stäng locket.

(2) Vänta i 30 sekunder och öppna locket.

(3) Gå till på din iPhone Inställningar > Bluetooth. Tryck på den blå ikonen bredvid dina AirPods.

(4) Tryck på Glöm den här enheten och följ instruktionerna på skärmen för att bekräfta. För Android-smarttelefoner, gå till Inställningar > Anslutna enheter. Slå Kugge ikonen bredvid dina AirPods och tryck på Glömma bort. Klicka på Glöm enheten att bekräfta.

(5) Håll locket öppet, tryck och håll ned Uppstart knapp på baksidan av fodralet i ca 15-20 sekunder.

(6) Nu kommer AirPods LED att blinka. Fortsätt att trycka på knappen tills den blinkar vitt.

(7) Stäng sedan locket och låt det stå på tomgång i 10-15 sekunder.

(8) När du öppnar locket kommer det att be dig ansluta AirPods eller AirPods Pro igen. Anslut dina AirPods och använd dem som vanligt.

Med hjälp av stegen ovan kan du återställa alla generationer av AirPods som AirPods 2nd Gen, AirPods 3rd Gen och AirPods Pro. Om du vill återställa AirPods Max måste du följa en unik uppsättning steg.

Hur man återställer AirPods Max

(1) Ladda dina AirPods Max under en tid. Så att laddningen tål tills du slutför processen med återställning.

(2) Tryck nu på och håll ned Digital krona knappen och Bullerkontroll knappen i cirka 15 sekunder. Du ska trycka på tills statuslampan längst ned till höger örat blinkar gult och sedan vitt.

(3) Efter det, släpp knappen och låt enheten vara inaktiv.

(4) När processen är klar ställer du in din AirPods Max igen på din enhet.

När du har återställt dina AirPods kommer den inte automatiskt att känna igen enheter och ansluta till dem. Om du öppnar AirPods-locket nära en iOS-enhet kommer den att börja ställa in processen som om du använder den för allra första gången. Så här kan du återställa dina AirPods och AirPods Max. Om du har något specifikt problem även efter återställningen, nämn ditt problem i kommentarerna nedan. Vi ger dig en lösning.