Så här blockerar och rapporterar du en användare eller Pinterest-konto – Kontakta Pinterest

0 Shares

Pinterest-användare har nu möjlighet att blockera eller rapportera andra på kontonivå. Tidigare fanns rapporter endast tillgängliga i enkla stift, vilket var ett ineffektivt sätt för användare att informera Pinterest om konton som kan bryta mot sajtens riktlinjer.

Fastän Pinterest-profiler är alla offentliga kan användare låsa flikar för att förhindra att meddelanden, gilla-markeringar och kommentarer skickas till deras egna pins. Den här funktionen har varit tillgänglig sedan 2012 och låter användare blockera både spammare och negativa kommentatorer.

Det låter dig också förhindra andra användare interagera med dina stift för varje omständighet. Men om du inte vet hur du använder den här funktionen kan vi hjälpa dig att blockera någon på Pinterest. För att förhindra att ditt konto blir förbjudet kan du kontrollera Pinterests policyer.

En ganska vanlig olägenhet är att vårt konto ibland slutar fungera korrekt på grund av olika situationer, till exempel vissa situationer falska konton de rapporterar kontot till oss och detta hindrar oss från att använda kontot vidare.

Därför är det bästa alternativet till något sådant här att radera ditt Pinterest-konto, vare sig det är personligt eller affärsmässigt, det som är bra är att du kommer att kunna göra process från dator eller mobiltelefon.

På så sätt kan du blockera eller rapportera användare på Pinterest

Lås din Pinterest-profil för att förhindra att andra följer dig, skickar meddelanden eller interagerar med dina Pins. Ner blockera någon på Pinterest du måste hitta personens offentliga profil först.

Du kan gå till profilen genom att trycka på användarnamnet på nålen. Alternativt kan du börja skriva in användarnamnet sökruta och klicka på Personer för att endast söka efter användare.

När du väl har angett din användarprofil är låsning bara en fråga om att hitta rätt ikoner. Rörande flaggikon, är ovanför användarnamnet och bredvid bevakningsknappen kommer denna användare att blockeras.

Klicka på den röda blockeringsknappen i popup-fönstret för att slutföra ditt beslut. Observera att processen är densamma för skrivbordsupprepningar och Pinterest-appar.

Ibland händer det också att när en annan person dömer ut profilen för att vara illvillig utan att göra något och vad som händer att vi inte kan logga in på vår Pinterest-konto eller ibland fungerar det inte, det som är bra är att det finns en lösning för detta besvär.

Rapportera snabbt en användare eller ett Pinterest-konto

Den andra personen meddelas INTE automatiskt. Men de kommer att meddela blockaden och de kommer att se följande meddelande om de försöker följa dig eller interagera med dina pins.

  • Blockaden är ömsesidig: personen som blockerar kommer inte att kunna följa dig eller interagera med dina stiftoch du kommer inte längre att kunna observera eller interagera med dem.
  • Sluta följa Automatiskt: Om du redan följer eller följer den här personen, kommer blockering av dem automatiskt att sluta följa er båda.
  • Kommentarer raderade: Alla tidigare kommentarer mellan dig och den andra personen kommer att raderas. att ta bort automatiskt.
  • Omspelningar och likes raderas INTE automatiskt: du kommer inte längre att kunna spela eller gilla någon av andras pins, utan omspelningar och likes “Jag gillar detta” de kommer att finnas kvar Om du vill ta bort dem kommer du att kunna särskilja eller ta bort stift en efter en.
  • bara i Offentliga utrymmen, Du kan fortfarande se deras anslagstavlor och pins: sökresultat, kategorisidor, grupptavlor om ni båda är bidragsgivare.

Avblockera någon på Pinterest

  • Ner avblockera på Pinterestgå bara till din profil och tryck på ikonen Unblock.
  • Det är dock enkelt att blockera någon på Pinterest och förhindrar dem skicka meddelanden och kommentarer.
  • Medan blocken inte kommer att störa användaren se din profil.
  • detta miljö kommer att förhindra kommentarer och meddelanden från den användaren.

Något du borde veta och tycker är väldigt användbart är hur du kan skaffa eller skapa ett företagskonto på Pinterest hjälper dig hjälpa mycket om du säljer online och du gillar att visa upp dina produkter eftersom Pinterest är en ganska bred plattform för den här typen av verksamhet.

Om du har några tvivel och vill att vi ska lösa dem med en handledning kan du lämna det i kommentarerna och vi svarar gärna på det på bästa möjliga sätt så att det blir helt löst.

0 Shares