Så här blinkar du en anpassad återställning på Samsung Rugby Smart I847

0 Shares

Vill du njuta av alla de snygga och glänsande anpassade ROM-skivorna på din Samsung Rugby Smart I847-smartphone? Bra! Men innan du gör det kommer du att behöva en anpassad återställning som kan hjälpa dig att blinka sådana ROM-skivor. ClockworkMod Recovery är en av de bästa anpassade återställningarna som någonsin gjorts för Android-enheter och vi rekommenderar att du blinkar på din enhet. Och för att hjälpa dig med det här har vi utarbetat en trevlig guide som lär dig hur du kan blinka en anpassad återställning på din Rugby Smart. Följ den och få återställningen igång på din enhet på nolltid.

I. Innan du börjar:

1. Du måste ha rotat din enhet innan du gör den här proceduren. Du kan kolla in hur man rotar Samsung Rugby Smart I847-proceduren för att rota din enhet.

2. Detta fungerar endast på Windows-baserade datorer.

II. Hämta nödvändiga filer:

1. ClockworkMod Recovery Image (nedladdningslänk ges längst ner i första inlägget)

2. Fastboot

III. Blinkar en anpassad återställning på Samsung Rugby Smart I847:

1. Ladda ner och placera båda filerna på skrivbordet.

2. Packa upp filer från Fastboot-arkivet till skrivbordet.

3. Slå på USB-felsökningsalternativet på din enhet genom att gå till Meny >> Inställningar >> Program >> Utveckling >> USB-felsökning.

4. Anslut enheten till din dator med USB-kabeln.

5. Kopiera CWM-återställningsbild över till roten på ditt SD-kort.

6. Öppna nu ett kommandotolken på skrivbordet. För att göra det, tryck bara på och håll ned Flytta på ditt tangentbord och högerklicka på ett tomt område på skärmen och välj sedan Öppna kommandofönstret här.

7. Skriv in följande kommandon i kommandotolken. Se till att byta ut det recovery.img med det faktiska namnet på återställningsbilden du laddade ner:

ADB-skal
su
dd if = / sdcard / recovery.img of = / dev / block / mmcblk0p13
utgång
ADB-omstart

8. Din enhet ska nu starta om till återställningsläge.

9. Och du är klar!

Excellent! Du har framgångsrikt blinkat CWM-återhämtningen på din enhet och du ska nu vara i återställningsläget. Gå bara igenom varje alternativ för att se hur det fungerar!

IV. Flash en anpassad ROM (valfritt):

1. Om du är redo att blinka anpassade ROM-skivor på din enhet, gå till How to Flash a Custom ROM på Samsung Rugby Smart I847 för att lära dig hur du gör det.

Bildkredit: CNET

Om den här proceduren hjälpte dig tack / donera till de ursprungliga utvecklarna här.

Om du behöver hjälp med denna procedur, vänligen fråga i kommentarerna nedan eller i forumet.

Det här är en del av vår Android How To’s. Vi har hur man gör för att rota, ladda ROM-skivor och massor av andra tips och tricks för din specifika enhet eller för Android-enheter i allmänhet! För alla våra Android-instruktioner, gå hit.

Om du gillade detta kan du överväga att dela det

0 Shares