Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här åtgärdar du sessionsfeldomän 429 på Cash-appen

Har du svårt att använda Cash-appen på din enhet för att skicka pengar till dina nära och kära?

Kanske varje gång du försöker slutföra en session ser du felmeddelandet, Sessionsfeldomän 429”.

Det här felet uppstår när du inte kan slutföra en session i din Cash-app eller försöker använda andra funktioner i appen.

Detta kan vara extremt frustrerande men det finns ingen anledning att oroa sig längre eftersom vi är här för att hjälpa dig!

Många användare har rapporterat att de har sett denna “Session Error Domain 429” när de har försökt överföra pengar via Cash-appen eller har försökt logga in i appen.

Cash App är en enormt populär app i Storbritannien och USA som folk kan använda för att överföra pengar via sina telefoner. På grund av dess användarvänlighet har många börjat använda den.

Detta fel kan inte bara få dig att känna dig frustrerad utan kan också förstöra din dag.

I den här omfattande guiden kommer vi att gå igenom orsakerna till varför du kanske ser Cash-appen “Session Error Domain 429” och hur du enkelt kan fixa det.

Vad betyder “Session Error Domain 429” på Cash-appen?

Session Error Domain 429 betyder att Cash App genomgår någon form av serveravbrott eller upplever en tillfällig överbelastning på sin server. Det kan också innebära att den har upplevt för många förfrågningar från ditt konto och därmed tillfälligt slutat svara.

Felet kan också uppstå om det finns något tekniskt problem i systemet för Cash-appen eller om servern genomgår något planerat underhåll.

Det kan också finnas andra anledningar till att du kanske ser Session Error Domain 429 när du försöker öppna Cash App, till exempel en dålig internetanslutning eller något fel i själva appen.

Ett domänfel uppstår dock vanligtvis när servern inte kan hantera begäran på grund av hög trafik eller eventuella avbrott.

I avsnittet nedan har vi diskuterat de korrigeringar som du kan försöka fixa det här problemet med domänfel i Cash App.

Hur fixar jag “Session Error Domain 429” på Cash App?

För att fixa Session Error Domain 429 i Cash App kan du vänta ett tag och försöka igen, kontrollera din internetanslutning, kontrollera serverstatusen för Cash App, rensa cachen för Cash App och starta om appen på din enhet efter att ha gjort ett tvångsstopp .

Nedan har vi diskuterat korrigeringarna mer i detalj för din bekvämlighet.

1. Vänta och försök igen

Den första fixen som du kan prova är att vänta ett tag och sedan försöka skicka pengar via Cash-appen igen. Session Error Domain 429 betyder i allmänhet att det fanns för många förfrågningar på grund av vilka Cash App-servern tillfälligt har stoppats.

Du kan enkelt lösa det genom att försöka igen efter en tid. När du använder Cash App ska du inte trycka på knappar samtidigt eller upprepade gånger när du försöker skicka pengar eftersom det kan orsaka Session Error Domain 429.

2. Kontrollera nätverksanslutningen

Nästa sak du behöver göra är att kontrollera internetanslutningen.

Cash App behöver en stabil internetanslutning för att fungera korrekt på din enhet så om du inte kan tillhandahålla den fungerar den inte och visar Session Error Domain 429.

Se till att din Wi-Fi eller telefondata är påslagen. Kontrollera också att ditt flygplansläge är avstängt. Om du har en Wi-Fi-anslutning, ändra den till en dataanslutning eller stäng helt enkelt av och på den igen.

Om det finns ett anslutningsproblem i ditt wifi kan du försöka göra en routeråterställning.

 • Stäng helt enkelt av routern och koppla ur den från alla enheter och strömförsörjning.
 • Vänta i 3 minuter och koppla sedan in den igen.
 • Vänta nu tills signalen kommer tillbaka och anslut till internet via den.

Kontrollera om du kan lösa anslutningsproblemet. Om du fortfarande får problemet, kontakta den lokala tjänsteleverantören för att få problemet kontrollerat.

3. Kontrollera Cash App Server Status

Nästa sak du bör göra är att kontrollera Cash-appen Serverstatus. Om servern är nere på grund av ett fel eller planerat underhåll kommer du inte att kunna komma åt plattformen.

Om appen själv har ett serverproblem som ett avbrott eller går igenom schemalagt underhåll kan det vara en av anledningarna till att du ser Session Error Domain 429 på Cash App.

När servern är nere börjar appar som Cash inte fungera eftersom det är en onlinebaserad plattform. Du kan vänta ett tag och låta det tekniska teamet åtgärda problemet och sedan kan du försöka öppna det när du ser att servern fungerar igen.

4. Starta om Cash App

Nästa fix som du kan prova är att starta om Cash-appen efter att ha gjort ett Force Stop. Gå till på din enhet inställningar >> Appar >> Cash App >> Tvinga stopp för att stoppa Cash App omedelbart.

Nästa steg är att starta om Cash-appen på din telefon och kontrollera om appen är fixad.

5. Rensa Cash App Cache

Om din Cash-app inte fungerar och visar Session Error Domain 429 kan det finnas för många cachefiler i din enhet.

Den bästa lösningen du kan prova i så fall är att rensa cachen för Cash-appen. Du måste göra detta eftersom cachemapparna innehåller skräp och skadad data, vilket kan göra att Cash-appen slutar fungera.

 • Gå till inställningar på din enhet.
 • Öppen Appar.
 • Välj Hantera appar.
 • Navigera till Cash App och tryck på den.
 • Knacka på Radera data eller Rensa cache.

 • Gå till iPhone-inställningar.
 • Gå till Allmän.
 • Hitta Kontanter App och klicka på den.
 • Tryck på Ladda ner appen knapp.
 • Återinstallera om Kontant app.

6. Avinstallera och installera om Cash-appen

Som en alternativ lösning kan du också avinstallera Cash-appen från din telefon och installera om den igen efter en tid.

Om det finns något fel på grund av vilken Cash App har problem i din telefon kan det kanske lösa problemet om du avinstallerar den och installerar om den efter en omstart av din enhet.

För att avinstallera Cash App måste du trycka länge på appen och sedan välja alternativet Avinstallera/ta bort från menyn. Efter detta gå till App Store eller Play Store och installera Cash App igen.

7. Kontakta Cash App Support Team

Efter att du har provat ovanstående korrigeringar bör du kunna fixa Session Error Domain 429 i Cash App.

Men om du fortfarande ser detta fel, vänligen kontakta supportteam av Cash App och låt dem fixa detta åt dig.

Du kan också göra detta från själva Cash-appen genom att gå till din Profilbild och sedan välja Stöd därifrån. Välj ett alternativ och tryck sedan på Starta en chatt. Skicka ett meddelande med information om ditt problem till supporten så kontaktar de dig så snart som möjligt.