Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här åtgärdar du problem med att inte ta emot verifieringskod (OTP) på Disney Plus

Om du är något som jag älskar du förmodligen att varva ner med lite Disney+-tid efter en lång dag. Men låt oss vara verkliga – vi har alla varit där och stirrat på våra skärmar i frustration när den där förbannade säkerhetsverifieringskoden bara inte skickas eller inte visas i vår inkorg eller sms.

Det är som att vänta på att en magisk besvärjelse äntligen ska fungera, eller hur? Tja, var inte rädd för att jag har varit i samma båt, och jag har några beprövade knep i rockärmen för att ta itu med detta inte så magiska problem att inte få eller ta emot verifieringskod på Disney Plus streamingtjänst .

Inte-Skicka-eller-Ta emot-Verifieringskod-problemBildkreditering av upklyak på Freepik

Så om du är redo att dyka tillbaka in i dina favoritprogram, serier och filmer, fortsätt läsa – jag har din rygg!

Så här felsöker du problem och åtgärdar säkerhetsverifieringskoden (OTP) som inte tas emot eller fungerar inte på Disney Plus

Låt oss gå till botten med denna verifierings- eller autentiseringskodhicka på Disney+. Tro mig, jag har också varit med om det, och jag vet hur frustrerande det kan vara. Men innan du kallar din inre trollkarl, låt oss gå igenom några praktiska steg för att åtgärda det här problemet eller kontosäkerhetsfelet och få dig tillbaka till ditt Disney binge-watching-maraton.

Fix-Security-Verification Code-OTP-Not-Received-eller-Not-Working-on-Disney-PlusFix-Security-Verification Code-OTP-Not-Received-eller-Not-Working-on-Disney-PlusFotokredit av Brandon på Unsplash

Dubbelkolla din e-postadress

Det kan tyckas vara enkelt, men ibland skriver vi fel våra e-postadresser utan att ens inse det. Se till att du har angett rätt e-postadress som är kopplad till ditt Disney+-konto under verifieringen.

Kolla i din skräppost

Ah, den fruktade skräppostmappen – det är som det svarta hålet dit viktiga e-postmeddelanden går för att försvinna. Din verifieringskod kan ha tagit en omväg dit. Så ta en titt inuti och rädda den svårfångade koden.

Vänta lite

Tålamod, min vän! Ibland tar det en liten stund innan verifieringsmeddelanden kommer fram. Ge det några minuter, ta ett mellanmål och gå tillbaka till din inkorg. Det kanske bara magiskt dyker upp.

Skicka koden igen

Vissa plattformar har alternativet “Skicka kod igen”. Om du inte ser någon rörelse i din inkorg, tryck på den knappen och vänta på att den nya koden kommer.

Kontrollera dina filter och regler

Om du använder en e-posttjänst med filter eller regler, som Gmail, se till att du inte oavsiktligt har ställt in en regel som flyttar dina Disney Plus-e-postmeddelanden någonstans oväntat.

Vitlista Disney Plus-e-postmeddelanden

Ibland har e-postleverantörer strikta filter som kan blockera Disney Plus-kontons e-post, inklusive verifieringskoder. Lägg till Disney+ till din e-postleverantörs vitlista för att säkerställa att deras meddelanden når fram.

Kontakta kundsupport

Om du har provat alla knep och verifieringskoden fortfarande inte dyker upp, är det dags att ta in proffsen. Kontakta Disney Plus kundsupport – de är vanligtvis ganska snabba på att svara och kan ge hjälp som är skräddarsydd efter din situation.

Försök med ett annat e-postmeddelande

Om allt annat misslyckas, överväg att använda en annan e-postadress för verifiering. Ibland kan skapa ett nytt konto med en annan e-postadress hjälpa dig att kringgå alla problem du upplever.

Kom ihåg att du inte är ensam i den saknade verifieringskoden. Den digitala världen kan vara knepig, men beväpnad med dessa tips är du på god väg att lösa felet och låsa upp Disney Plus-magin igen. Så fortsätt, gör dig redo att fördjupa dig i Disneys förtrollande världar – din nästa binge-watch-session väntar!