SĂ„ hĂ€r Ă„tgĂ€rdar du felet “Programmet kan inte starta eftersom DTCommonRes.dll saknas”.

0 Shares

Du vet sĂ€kert att det inte kan vara lĂ€ttare att montera eller öppna en BIN-fil i Daemon Tools med andra program. TyvĂ€rr har Ă€ven detta enkla men effektiva program nackdelar, sĂ„ idag ska vi visa dig SĂ„ hĂ€r Ă„tgĂ€rdar du felet “Programmet kan inte starta eftersom DTCommonRes.dll saknas”..

ÅtgĂ€rda felet “Programmet kan inte startas eftersom DTCommonRes.dll saknas”.

Följande Ă€r nĂ„gra lösningar pĂ„ felet “Programmet kan inte startas eftersom DTCommonRes.dll saknas” i Applikationen Daemon Tools och mĂ„nga andra.

Installera om Daemon Tools

I hÀndelse av ett saknat DTCommonRes.dll-fel Àr den kanske mest rekommenderade lösningen att installera om Daemon Tools. Installera om Daemon Tools borde lösa problemeteftersom filen kan ha raderats av misstag.

LikasÄ Àr det en möjlighet att ladda ner den senaste versionen av Daemon Tools, som Àven fixar olika problem som var vanliga i Àldre versioner. Du kan ladda ner programmet direkt frÄn dess officiella Daemon Tools-webbplats.

Efter att ha installerat om Daemon Tools eller uppdaterat till den senaste versionen, kontrollera om DTCommonRes.dll-felet Àr borta. Om problemet kvarstÄr, det finns andra ÄtgÀrder att vi kan försöka och det kommer sÀkert att lösa problemet.

Ladda ner filen DTCommonRes.dll

Den saknade DTCommonRes.dll-filen Àr orsaken till felet, sÄ att ladda ner filen och infoga den i rÀtt mapp kommer att lösa problemet.

Det finns flera sÀtt att fÄ DTCommonRes.dll-filen, i alla fall Àr en av de mest pÄlitliga webbplatserna för ÀndamÄlet DLL-filer. Vi rekommenderar att du anvÀnder det eftersom mÄnga andra Àr bedrÀgliga och kan innehÄlla virus och hot.

  • För att ladda ner filen DTCommonRes.dll klickar du pĂ„ lĂ€nken Ladda ner DTCommonRes.dll-fil frĂ„n Dll-filer nedan. Det finns olika versioner, ladda bara ner den som passar ditt system. Naturligtvis, för detta mĂ„ste du veta om ditt operativsystem Ă€r 32 eller 64 bitar.
  • Efter att ha laddat ner filen, extrahera den helt enkelt till Daemon Tools-programmappen eller vad det nu Ă€r som orsakar problemet. Om du inte Ă€r sĂ€ker pĂ„ var den finns, hitta helt enkelt genvĂ€gen till Daemon Tools och högerklicka pĂ„ den.
  • Efter ovanstĂ„ende, klicka Fastighet, GĂ„ till fliken “GenvĂ€g” och i avsnittet “Destination” kan du se var Daemon Tools körbara fil finns. GĂ„ till mappen dĂ€r programmet Ă€r installerat och klistra in filen DTCommonRes.dll.

Efter att ha följt procedurerna ovan, prova det kör programmet och kontrollera om felet fortfarande uppstÄr. Om du fortfarande har problem finns det andra alternativ du kan övervÀga.

Alternativ om du inte kan fixa DTCommonRes.dll-felet

Daemon Tools Ă€r ett program designat för Öppna filer i bildformat (ISO, DMG, BIN etc) Och de kan vara anvĂ€ndbara under mĂ„nga omstĂ€ndigheter. Oavsett vilket kan programvaran ha problem som DTCommonRes.dll-fel. Lyckligtvis, om du inte kan Ă„tgĂ€rda dina problem, kan du alltid ladda ner andra program som Ă€r lika anvĂ€ndbara.

PowerISO

PowerISO Àr en av de klassiska applikationerna för att hantera ISO-filer och andra grafiska filformat. Han har utan tvekan stöd Är och Är av utveckling. Faktum Àr att den, precis som Daemon Tools, Àr en veteran inom datorvÀrlden sedan denna programvara slÀpptes första gÄngen 2004.

I sin tur Àr att ladda ner och installera den senaste versionen av PowerISO pÄ spanska en mycket enkel process som kan göras pÄ nÄgra minuter. Utan tvekan ett bra alternativ till Daemon Tools om du inte kan anvÀnda det pÄ din dator.

WinCDEmu

WinCDEmu Àr ett av de mest rekommenderade applikationerna för montering av CD/DVD-bildfiler. Dess frÀmsta fördel Àr detta lÄg vikt och enkelhet, vilket gör det till det mest rekommenderade verktyget om du vill spara diskutrymme och bara har tillgÄng till grundlÀggande funktioner. Du kan ladda ner programvaran direkt frÄn dess officiella webbplats wincdemu.sysprogs.

Virtual CloneDrive

Virtual CloneDrive Àr ett av de mest rekommenderade programmen som ett alternativ till Daemon Tools, och du kan ladda ner det gratis för alla operativsystem. Dessutom fungerar det vÀldigt bra pÄ de flesta datorer tack vare de lÄga minimikraven.

0 Shares