Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här åtgärdar du “Detta konto har brutit mot våra användarvillkor” på TextNow

Får du felmeddelandet “Detta konto har brutit mot våra användarvillkor och kontot och numret är inte längre tillgängliga.” på TextNow-appen?

TextNow är en mobilapplikation som tillhandahåller free SMS- (SMS) och samtalstjänster (VoIP) med hjälp av en internetanslutning. Användare kan skicka och ta emot multimediameddelanden, inklusive bilder och videor.

Appen tillåter användare att skicka och ta emot textmeddelanden, ringa telefonsamtal och till och med ta emot röstmeddelanden utan att kräva ett traditionellt mobiltelefonabonnemang.

Det förvandlar i huvudsak din smartphone eller surfplatta till en telefon som kan fungera via Wi-Fi eller en dataanslutning. Användare kan skicka och ta emot obegränsade textmeddelanden till och från andra TextNow-användare för free.

Om du stöter på felmeddelandet “Fel Detta konto har brutit mot våra användarvillkor och kontot och numret är inte längre tillgängliga.”hjälper den här artikeln dig att förstå varför det kan hända och vilka steg du kan vidta för att åtgärda problemet och ringa samtal via TextNow-appen smidigt.

Vad betyder “Detta konto har brutit mot våra användarvillkor” på Textnow?

När ett konto visar sig bryta mot kan TextNow vidta olika åtgärder, inklusive att stänga av eller avsluta kontot, för att upprätthålla dess policyer och säkerställa integriteten hos dess plattform.

Felmeddelandet “Detta konto har brutit mot våra användarvillkor” on TextNow indikerar att kontot i fråga har engagerat sig i aktiviteter eller beteenden som strider mot TextNows användarvillkor.

Vanliga orsaker till att ett konto flaggas eller stängs av för att bryta mot TextNows användarvillkor kan vara:

  • Trakasserier eller övergrepp: Skicka trakasserande eller kränkande meddelanden, samtal eller innehåll till andra användare.
  • Spam och oönskade meddelanden: Skicka skräppost, nätfiskeförsök eller oönskade meddelanden till TextNow-användare.
  • Missbruk av tjänster: Engagera sig i aktiviteter som missbrukar eller missbrukar TextNows tjänster, som att använda plattformen för olagliga eller bedrägliga ändamål.
  • Våld eller hot: Att hota om våld eller använda plattformen för att främja våldsamma eller skadliga aktiviteter.
  • Imitation: Att låtsas vara någon annan eller utge sig för att vara en annan individ eller enhet.
  • Brott mot integritet: Dela personlig information utan samtycke eller kränkning av andra användares integritet.
  • Upphovsrättsintrång: Dela upphovsrättsskyddat material utan korrekt tillstånd.
  • Användning av förbjudet innehåll: Dela eller distribuera förbjudet innehåll, såsom explicit eller vuxet material, vilket kan strida mot TextNows innehållsriktlinjer.

När ett konto stängs av eller avslutas för att ha brutit mot användarvillkoren kommer TextNow att meddela kontoinnehavaren och ge information om den specifika överträdelsen om tillämpligt.

Kontoinnehavare kan ha möjlighet att överklaga beslutet eller vidta åtgärder för att rätta till situationen, beroende på överträdelsens karaktär.

Om du använder TextNow-appen se till att du förstår villkoren och policyerna för tjänsten de använder för att säkerställa efterlevnad. Att bryta mot dessa villkor kan resultera i kontoavstängning eller andra åtgärder som vidtas av plattformen för att upprätthålla en säker och respektfull miljö för alla användare.

Hur åtgärdar jag “Detta konto har brutit mot våra användarvillkor” på Textnow?

Om du får ett felmeddelande om att din “Detta konto har brutit mot våra användarvillkorditt konto har inaktiverats permanent och du kommer att göra det inte erbjudas chansen att återaktivera ditt konto i det här fallet, och TextNows kundsupport kommer inte att kunna återaktivera något konto i den här positionen.

TextNow-appen har strikta regler och policyer för sina användarvillkor. användarna av TextNow-appen måste följa och följa riktlinjerna som fastställts för att kunna använda TextNow-appen utan några varningar.

Om du får felmeddelandet i din TextNow-app som säger att din “Detta konto har brutit mot våra användarvillkor och kontot och numret är inte längre tillgängliga.”du kan inte återställa den igen.

I en sådan situation hjälper det inte ens att kontakta TextNow kundsupport. Användare måste skapa ett annat konto i TextNow-appen för att kunna använda TextNows tjänster igen. Du kommer dock inte att kunna använda e-postadressen eller samma konto.

1. Verifiera din identitet

Det är också en möjlighet att du kanske inte har verifierat din identitet i Textnow-appen. Om du inte har verifierat din e-postadress kan du få samma felmeddelande med alternativet att återställa ditt konto genom att verifiera din e-postadress.

Ange din e-postadress i rutan och klicka sedan på Skicka bekräftelsemail knapp. Ett mail kommer då att skickas till din e-postadress. Kontrollera din inkorg och klicka sedan på verifieringslänken.

Du kommer att omdirigeras till en sida för att återställa ditt konto. Tryck på Fortsätta knappen och granska användarvillkoren för TextNow-appen.

Verifiera ditt konto genom att markera rutan bredvid “Jag har läst och godkänner användarvillkoren”. Se till att gå igenom policyerna noggrant. Tryck på knappen Verifiera e-post.

Du har nu verifierat ditt e-post-ID i TextNow-appen. Du kan logga in till ditt TextNow-konto och använd det igen för att ringa.