Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här återställer du lösenord för Röd Pocket Voicemail

Som Red Pocket-användare, vill du återställa ditt röstmeddelandelösenord då och då?

Red Pocket Mobile är en mobil virtuell nätverksoperatör (MVNO) som erbjuder förbetalda trådlösa tjänster i USA. Red Pocket erbjuder en mängd olika förbetalda planer, inklusive röstbrevlåda.

Det skulle dock vara frustrerande om du glömmer ditt lösenord eller om du hittar någon misstänkt aktivitet på ditt röstbrevlåda och uppenbarligen måste du återställa Red Pocket röstbrevlådans lösenord.

Oroa dig inte, att återställa ditt röstmeddelandelösenord är en enkel process som kan slutföras med några få klick.

I den här artikeln ger vi en detaljerad steg-för-steg-guide för att återställa ditt röstmeddelandelösenord på Red Pocket.

Hur återställer jag lösenordet för Röd Pocket Voicemail?

Om du vill ändra lösenordet för röstbrevlådan eller återställa det eller om du är utestängd från ditt röstmeddelandekonto måste du kontakta Red Pockets kundtjänst.

Oavsett om du föredrar att skicka in en biljett online, delta i en livechatt, ringa ett telefonsamtal eller till och med skicka ett sms, har Red Pocket dig täckt med flera alternativ för support.

För att kontakta Red Pockets kundtjänst kan du följa nedanstående metoder:

Gå först till Red Pocket-webbplatsen redpocket.com/contact-usoch välj önskat sätt från “Kontakta oss” sektion.

Metod 1: Genom att öppna en biljett

För att öppna ett supportärende klickar du bara här att skicka in din begäran. Ange detaljerad information om din fråga så kommer en representant att återkomma till dig omgående.

Metod 2: Använda Live Chat-metoden

Om du föredrar hjälp i realtid kan du delta i en livechatt med en Red Pockets kundtjänstrepresentant. Livechattfunktionen är tillgänglig från måndag till söndag, 5:00 till 21:00 PST.

För att starta en livechattKlicka på “chatbot-ikonen” finns i det nedre högra hörnet av Red Pockets webbplats.

Metod 3: Använda Call Method för support

Red Pocket erbjuder telefonsupport på flera språk inklusive engelska, spanska, kinesiska och filippinska. Du kan nå deras kundtjänst genom att ringa tull-free tal:

  • Engelska och spanska support: 1-712-775-8777
  • Kinesiskt och filippinskt stöd: 1-888-993-3888
    Telefonsupport är tillgänglig från måndag till söndag, 5:00 till 21:00 PST.

Metod 4: Använda textstöd

För dem som föredrar att kommunicera via sms erbjuder Red Pocket även detta alternativ för kundsupport. Du kan skicka ett textmeddelande till “1-305-842-3314” från måndag till söndag, 5:00 till 21:00 PST.

Kom ihåg att när du kontaktar Red Pockets kundtjänst kan supportteamet hjälpa dig mer effektivt genom att tillhandahålla tydlig och detaljerad information om din fråga.