Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här återställer du din iPhone och börjar om

Vi kan alla använda en ren platta då och då, och det gäller särskilt din iPhone och andra mobila enheter som du använder varje dag. Vi installerar nya appar och spel när de släpps, och vi kan ibland bli lockade av hur många foton som byggs upp över tid. Om dina lagringsnivåer inte varnade dig för begränsat utrymme, så kanske allt röran var.

Vanligtvis handlar det om att radera appar och spel som du inte använder längre, men det kan ta ett tag beroende på hur mycket du har på din iPhone. Ibland är det bara bäst att torka av allt och börja om från början med ett slag. Detta fungerar också om din iPhone fungerar och ständigt fryser eller kraschar. Vanligtvis kan det bero på en app du installerade, men en återställning kan vara atombomben som du behöver bara torka allt och börja om om du inte vill krångla med noggrann felsökning.

iphone-5s-recension-21

Förutsatt att du har allt säkerhetskopierat är det verkligen enkelt att återställa din iPhone och få en ny start. Varnas dock att detta kommer att ta bort allt från din iPhone, inklusive foton, musik etc. som du har lagrat på den. Du har blivit varnad.

Återställ din iPhone

För att återställa alla inställningar och radera all data på din iPhone, öppna inställningar app och navigera till Allmänt> Återställ. Det finns sex alternativ att välja mellan, men du vill välja Radera allt innehåll och alla inställningar.

2014-03-21 14.43.34

Du blir ombedd att ange ditt lösenord och sedan får du en sista prompt som bekräftar åtgärden. Knacka Radera iPhone för att påbörja torkningsprocessen.

2014-03-21 14.42.47

Låt din iPhone göra sitt, och om den är korrekt utförd kommer du så småningom att se iOS -installationsassistenten vid start. Det kommer i huvudsak att vara som att installera en ny iPhone ur lådan, vilket vi också kan visa dig hur du gör.

2013-12-23-11.13.20-620x465

Du kommer så småningom att stöta på en skärm där du kan välja att återställa från en säkerhetskopia eller konfigurera iPhone som en ny enhet. Självklart, eftersom du har återställt din iPhone för att börja från början, vill du välja Ställ in som ny Iphone. Slutför alla andra steg och du kommer till en ren startskärm där du kan börja din röran om igen.