SÄ hÀr ansluter du tvÄ eller flera Bluetooth-enheter pÄ samma dator

0 Shares

För nÀrvarande kan vi ansluta olika enheter till vÄra persondatorer med hjÀlp av kablar till USB-portarna. Men med tillkomsten av nya sÀtt att ansluta, kan vi klara oss utan dessa medel. DÀrför kommer vi i nÀsta artikel att visa dig de olika stegen du behöver följa ansluta tvÄ eller flera bluetooth-enheter pÄ samma dator.

SÄ klart det Àr st de har dessa typer av kontakter, annars mÄste du köpa en USB-enheter som tillÄter denna anslutning via Bluetooth.

PÄ sÄ sÀtt kan du dela dina mediefiler med smartphones. Du kan till och med ansluta flera högtalare som anvÀnder denna vÀg för att ansluta.

Tekniken gör stora framsteg och det Àr möjligt att vi inom en inte alltför avlÀgsen framtid kommer att kunna ansluta till elektriska kÀllor och ingen annan vÀg Àr nödvÀndig. För nÀrvarande anvÀnder vi fortfarande de som finns, och det Àr nÄgot vi har visat tidigare. DÀr det har verifierats att det Àr möjligt att skicka och ta emot filer via Bluetooth frÄn Linux till Windows.

SÄ hÀr ansluter du tvÄ eller flera Bluetooth-enheter pÄ samma dator

Ner ansluta tvÄ eller flera bluetooth-enheter pÄ samma dator Först mÄste du veta om du har den hÀr typen av anslutning. Annars kommer den trÄdlösa anslutningen inte att vara möjlig och du bör inte anvÀnda irriterande kablar som begrÀnsar rörelsen. Men sedan berÀttar vi vad du ska göra sÄ att du vet om din dator har en BlÄtand.

De flesta bÀrbara datorer har denna enhet i sin hÄrdvara, precis som moderna persondatorer. AnvÀndningen av kablar hÄller pÄ att bli ett verktyg som snart kommer att försvinna. TrÄdlösa anslutningar blir bara starkare sÄ lÄt oss se hur vi kontrollerar om vÄr dator har den hÀr anslutningen.

För att vara tydlig med denna information, lÄt oss börja med att kontrollera den pÄ datorer som kör Windows-operativsystemet. För detta gÄr vi direkt till Kontrollpanel via Windows Start-knappen. Efter att ha öppnat fönstret mÄste vi leta efter alternativet Enhetshanteraren och ett nytt fönster öppnas.

I det hĂ€r fönstret visas de olika enheterna som vĂ„r dator har i listan, och om det finns Bluetooth bör vi se det. NĂ€r vi hittar den mĂ„ste vi klicka pĂ„ den enheten för att se om den faktiskt fungerar korrekt. Om vi ​​inte har Bluetooth mĂ„ste vi köpa en som ansluts via USB-porten.

I hÀndelse av att vÄr dator fungerar med Mac OS operativsystemÀr det mycket troligt att de redan följer med din Bluetooth-enhet som standard.

Men pÄ samma sÀtt kommer vi att följa dessa steg för att kunna verifiera det. För att göra detta, gÄ direkt till huvudknappen och klicka pÄ alternativet Om denna Macen meny kommer att visas dÀr du vÀljer ett alternativ Mer information.

Nu kommer vi att ha framför vÄra ögon en lista över enheter som Àr integrerade med datorn, samt programvaran. Och vi kan mycket enkelt kontrollera om Bluetooth Àr integrerat och aktivt. I vilket fall som helst, om inte, mÄste du köpa en USB-adapter för att ha anslutningen BlÄtand.

Steg för att ansluta tvÄ eller flera Bluetooth-enheter pÄ samma dator

Nu nÀr du har verifierat att du har en Bluetooth-enhet att ansluta till trÄdlöst st. Det första du bör göra Àr att aktivera det sÄ att det kan upptÀcka vilka band de vill para ihop vid det hÀr laget.

Nu mÄste du aktivera Bluetooth pÄ din mobila enhet eller om det Àr en högtalare mÄste du slÄ pÄ den och aktivera ihopparningslÀget.

Det Àr möjligt att du mÄnga gÄnger inte kommer att kunna upprÀtta den hÀr typen av anslutning, dÄ kommer det att vara nödvÀndigt ladda ner applikationen som gör att du kan göra det mycket enkelt. Du kan ladda ner nÄgra mycket bra frÄn virtuella butiker. Beroende pÄ vilken som installerades kan du i princip göra följande procedur.

Aktivera först Bluetooth, aktivera enheten eller mobiltelefonen och tryck pÄ parning i APPEN, vÀlj enheten som ska paras frÄn menyn. Anslut dem sedan och voila, du kopplade tvÄ eller flera Bluetooth-enheter pÄ samma dator.

0 Shares