Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här anpassar du iPhone 7-hemknappen

Så här anpassar du iPhone 7-hemknappen. Du kan ändra hur det känns när du klickar på iPhone 7-hemknappen så att du vet att du faktiskt har tryckt på den nya glasknappen.

Apple pratade på scenen om hur anpassningsbara iPhone 7-hemknappen är. Företaget nämner specifikt att iPhone 7-hemknappens solid state-hemknapp kan använda Taptic Engine för att ge olika känslor för snabba åtgärder, meddelanden, meddelanden och ringsignaler. Det finns till och med stöd för tredjepartsåtkomst till Taptic Engine.

Läs: Så här ställer du in iPhone 7

Just nu kan du bara ändra iPhone 7-hemknappen för att kontrollera hur mycket tapt feedback du känner när du trycker på den.

Lås upp din iPhone 7 och tryck sedan på Inställningar -> Allmänt -> Hemknapp -> Välj nu 1, 2 eller 3 på skärmen.

När du klickar på alternativet kan du sedan trycka på hemknappen för att känna den feedback du får när du använder dessa tre alternativ.

Anpassa iPhone 7-hemknappen i Inställningar.

Anpassa iPhone 7-hemknappen i Inställningar.

Det är allt du kan göra för att anpassa iPhone 7-hemknappen just nu. Vi kan se Apple lägga till nya alternativ med en iOS 10-uppdatering eller potentiellt intressanta alternativ kommer med en iOS 10-jailbreak.

Vi vet att utvecklare nu kan använda Taptic Engine som ingår i iPhone 7-hemknappen i andra appar. Det betyder att du snart kommer att kunna ladda ner appar uppdaterade för iPhone 7 och iPhone 7 Plus som kan leverera nya former av feedback. Vi väntar på att hitta dessa nya iPhone-appar och lägger till dem i den här guiden när de anländer.

31 bästa iPhone 7 fodral och omslag

Speck Presido iPhone 7 Fodral

Speck Presido iPhone 7 Fodral

Speck valde att leverera en ny serie iPhone 7-fodral som ser ut och känns fantastiska. De nya Presidio iPhone 7-fodralen använder uppgraderat material för att ge bättre stötskydd samtidigt som de kommer i en tunnare design.

Presidio Grip, Inked och Wallet kan skydda din iPhone 7 från en 10-fots droppe medan Presidio Clear, Clear + Glitter och Clear + Print testas för en 8-fots drop.

Vi har redan dessa iPhone 7-fodral på vår iPhone och älskar utseendet och känslan som de erbjuder.

39,95 $ till 44,95 $ hos Speck