Så här ändrar eller lägger du till en virtuell bakgrund i Google Meet på din dator

De är för närvarande olika tjänster och applikationer fokuserade på olika aspekter och dagens behov, många av dem återfanns i våra mest pålitliga alternativ och verktyg, och beslutade att få någon hjälp. Tack vare detta öppnar sig en bred portfölj av möjligheter och möjligheter för oss när vi utför någon typ av aktivitet, uppgift eller jobb.

Många av dessa ansökningar hade en förlängning en stor återhämtning de senaste årendär vi kan identifiera alla fokuserade på kommunikation, meddelanden och videosamtal. Dessa aspekter beaktas mest på grund av de olika problem vi för närvarande står inför, som bekant, covid-19-pandemin och global karantän.

Inför dessa allvarliga olägenheter drog vi slutsatsen att jobb, universitet och skolor måste avbryta sin verksamhet tills vidare, vilket ger oss bara möjlighet att arbeta och studera i våra hem. Det är alltså en bra lista över viktiga appar De har kommit för att tjäna oss på bästa möjliga sätt.

Några av de applikationer som har ansetts göra vårt dagliga liv enklare är Google Classroom, Zoom, FaceTime, Discord, Google Meet och många fler. Alla dessa videosamtal applikationer, röst- och meddelandetjänster eller pedagogiska internettjänster. Men inom denna omfattande lista av plattformar måste vi ange den specifika som har underlättat våra plikter och uppgifter på ett enkelt och effektivt sätt.

Exakt, Vi pratar om Google Meet. Sedan kommer vi att berätta vad den här applikationen handlar om, förutom de olika alternativen och verktygen den erbjuder sina användare. Utan något mer att säga, stanna hos oss och ta reda på all data, detaljer och information relaterade till denna intressanta tjänst tillgänglig för Androis, iOS och webbläsare.

Vad är Google Meet och vad erbjuder det oss?

Det här är en app publicerad av Google under 2019 är denna plattform helt fokuserad på videosamtalstjänsten och dess huvudsakliga syfte är att erbjuda oss de nödvändiga verktygen för att kunna ringa våra samtal utan krångel eller besvär.

Med tiden har denna app uppnått viktigt rykte på marknaden, i nivå med andra fantastiska alternativ för videosamtal och videokonferenstjänster som Zoom och FaceTime. Denna app har fått stort mottagande från universitet och skolor, vilket gör den till en av favoritapparna för studenter och lärare.

Men någon gång det finns en bra anledning till det. Detta beror på de olika alternativen som denna innovativa applikation erbjuder oss, såväl som dess smidiga och enkla drift. När du har startat din Google-kontosession kan vi dra nytta av de många fördelarna med denna videosamtals- och videokonferensplattform.

En av styrkorna med Google Meet är möjligheten att lägga till över 250 deltagare till en videokonferens, även om detta naturligtvis också beror på ansökningsplanerna. Andra viktiga punkter är bild- och dokumentdelningsalternativ, förutom att vi kan nyckelbilda våra videosamtal för att undvika alla typer av inkräktare.

Hur kan jag sätta virtuella skärmbakgrunder på Google Meet?

En annan intressant funktion hos Google Meet är möjligheten för att kunna ändra bakgrunden på vår video under ett videosamtal. Detta kan vara till stor hjälp när du behöver ta någon typ av bild under en videokonferens eller en viktig händelse. Stanna kvar och ta reda på vilka steg du behöver följa för att slutföra den här processen.

  • Efter att ha angett applikationen går vi till inställningsalternativen, åtskilda av en ikon med tre punkter finns i det nedre högra hörnet av skärmen.
  • Efter att ha klickat öppnas en lista där vi väljer fältet för att ändra bakgrunden.
  • Vi kommer att ha olika fonder att välja mellan, men vi kan lägga till vad vi vill så länge vi vill En JPG- eller PNG-fil med storleken 1920 x 1080.
  • När vi väl har vår bild behöver vi bara välja den och det kommer att vara allt. Vi går tillbaka till videosamtalet och vi kommer att kunna se bakgrundsbilden.

Relaterade Artiklar

Back to top button