Så här ändrar du Twitter-namn (användarnamn och visningsnamn)

0 Shares

Twitter är en av de mest använda sociala medieplattformarna i världen. Det är den bästa appen att veta vad som är det hetaste ämnet runt dig och i världen. På Twitter kan du använda två namn för att berätta vem du är, användarnamn och visningsnamn. Skönheten i dessa namn på Twitter är att namnen kan döpas om så många gånger du vill. Du kan ändra Twitter-namn och hantera utan några begränsningar eller begränsningar. Om du inte är säker på hur du ändrar Twitter-namnet, gå igenom den här artikeln.

Användarnamn kontra visningsnamn

Användarnamn börjar vanligtvis med @ -symbolen och kallas även för Twitter-handtag. Visningsnamnet är ett namn som visas högst upp i din profil. Båda kan användas för sökändamål. Användarnamnet visas i profil-URL: n och det är unikt. Användarnamn används för att nämna och svara. Inget användarnamn upprepas i Twitter-kontona. I visningsnamnet är det inte unikt för en användare. Visningsnamnet används för identifiering.

Både användarnamnet och visningsnamnet är inte permanent. Om du vill ändra kan du ändra det men du vill välja ett unikt användarnamn. Du kan ändra båda namnen med hjälp av smartphone-appen och på Twitter-webbplatsen.

Hur ändrar jag Twitter-användarnamn eller hanterar @?

Du kan enkelt ändra ditt Twitter-handtag med nedanstående steg:

(1) Öppna Twitter app och tryck på Profil ikonen längst upp till vänster.

(2) Välj den Inställningar och sekretess alternativ i listan över alternativ.

(3) Klicka på fliken Inställningar och sekretess Konton.

(4) Klicka på på nästa skärm Användarnamn alternativ.

(5) Ditt nuvarande användarnamn visas högst upp, ange det nya användarnamnet i fältet Nytt namn. Om användarnamnet inte tas, visas en bock.

(6) När det är klart klickar du på Gjort högst upp på skärmen.

Du kan göra detsamma på webbplatsen. Gå till ditt Twitter-konto i valfri webbläsare. Följ kommandot Mer -> Konton -> Användarnamn -> Ange det nya användarnamnet -> Spara.

Relaterat: Hur länkar jag Facebook till Twitter?

Hur man ändrar visningsnamn på Twitter

(1) Tryck på Profil och välj alternativet Profil.

(2) Klicka på på nästa skärm Redigera profil knapp under omslagsbilden.

(3) Klicka på skärmen Redigera profil Namnfält och ange det nya visningsnamnet.

(4) När du har angett det nya namnet klickar du på Spara i det övre högra hörnet av skärmen.

Följ samma procedur för att ändra visningsnamnet med hjälp av webbplatsen. Profil -> Redigera profil -> Nytt namn -> Spara.

Och det är så du ändrar ditt Twitter-användarnamn och visningsnamn. Du kan välja vilket namn som helst för ditt visningsnamn men för användarnamnet måste du välja ett unikt namn. Tänk på det när du ändrar Twitter-namnet.

Om du har frågor eller feedback, lämna det i kommentarsektionen nedan. Följ oss på Twitter och Facebook för fler uppdateringar.

0 Shares