SĂ„ hĂ€r Ă€ndrar du teckensnitt pĂ„ en Huawei- eller Honor-mobiltelefon – Ändra teckensnittstyp och storlek

0 Shares

För bara nÄgra dagar sedan vaknade vi till nyheten att det kinesiska mobilföretaget Huawei har blivit det största antalet enheter har sÄlts i Spanien nyligen, för första gÄngen i historien om Samsung, den historiska ledaren i detta segment.

Det vet vi i alla fall mycket vÀl Huawei har mÄnga intressanta enhetersom sÀljs i miljontal, och dÀrför Àr det ingen slump att mÄnga vill veta hur man anvÀnder dem.

Vi har till exempel fÄtt frÄgan mÄnga gÄnger den senaste tiden om vilka möjligheter det finns Àndra teckensnitt eller bokstÀver pÄ vÄr Huawei, nÄgot som egentligen inte alls Àr komplicerat, Àven om det finns ett antal förutsÀttningar som vi mÄste uppfylla i detta avseende.

NÀr det gÀller smartphones utvecklade av Huawei Àr det vÀrt att veta att det finns mÄnga alternativ för att anpassa mobila enheter, t.ex. möjligheten att Àndra aviseringsljuden, eller möjligheten att i det hÀr fallet Àndra enhetens teckensnitt och hur det kommer att alltid enkelt och snabbt, sÄ lÀnge du uppfyller ett antal krav.

Tja, du kommer definitivt att vilja veta vad de specifika kraven Àr för att kunna Àndra bokstÀverna pÄ din Huawei-telefon och den första Detta har att göra med versionen av operativsystemet.men inte frÄn sjÀlva Android utan frÄn anpassningslagret som mÄste vara EMUI 4.0 eller senare.

Om din Huawei-telefon har en, Àr det andra kravet direkt relaterat till har Huawei lanserat under de senaste tvÄ Ärenför i det hÀr fallet krÀver vi Ätminstone inte root eller nÄgot.

Som vi alla vet letar de flesta anvÀndare som har gamla och nya Huawei Ä andra sidan efter nya typsnitt eller bokstÀver som kan möta deras mobilanpassningsbehov, anvÀndare som har bytt till ett nyare operativsystem som marshmallow har förlorat mycket förmÄga att Àndra typsnittsom Huawei Mate 7 bland annat.

För alla de som Àr desperata efter en enkel metod som ocksÄ Àr snabb att Àndra sina teckensnitt, den hÀr lilla handledningen har kommit för att behaga dem. Vi kommer att förklara steg för steg hur Àndra typsnittet pÄ huawei.

SÄ hÀr Àndrar du teckensnittet pÄ din Huawei-mobiltelefon.

Minimikrav:

  • EMUI 4.0 eller senare
  • Du behöver inte vara en ROOT-anvĂ€ndare.

Bearbeta

ett. Ladda ner appen EMUI Theme Editor frÄn Play Butik

2. Det Ă€r ett program som har mĂ„nga typsnitt organiserade internt men om du vill ladda ner typsnitt kan du göra det ocksĂ„ och ha “TTF”-tillĂ€gget och sedan mĂ„ste de kopieras till enhetens interna minne sĂ„ att de kan kĂ€nnas igen av den givna applikationen.

3. Du kan ocksĂ„ ladda ner nĂ„gra teman och dessa har ocksĂ„ en förlĂ€ngning, och detta Ă€r “Hwt”, teman kan vĂ€ljas helt.

4. Nu bör du öppna temaredigeraren och trycka pÄ BlÀddra för att vÀlja ditt nedladdade tema.

5. Nu nÀr du har valt ditt tema mÄste du göra det Klicka pÄ Start och pÄ nÀsta skÀrm mÄste du trycka pÄ KÀlla, vÀlj nÄgot av de tillgÀngliga interna typsnitten som nyligen har laddats ner och skriv sedan ner det du har valt för att göra det till standard och lÀtt att vÀlja senare.

6. Du vÀljer ett tema vi just skapat och det Àr det. Detta Àr det om du har nÄgra problem med stegen du kan lÀsa dem igen och du kommer att förstÄ helt normalt att det inte Àr riktigt komplicerat.

Fler detaljer! Ändra teckensnitt och storlek pĂ„ Huawei eller Honor

Öst detta Ă€r en procedur som anvĂ€nds av mĂ„nga Huawei Till exempel modeller som y5, y530 som vi alltid förstĂ„r att proceduren kan vara förvirrande men det Ă€r verkligen ingen förlust och det Ă€r mycket enkelt om stegen följs korrekt.

Du kan dock lÀsa igenom stegen igen eller skriva en kommentar nedan sÄ hjÀlper vi dig mer Àn gÀrna, vi hoppas att du kommer att kunna lösa ditt problem med enhetsanpassning.

NÄvÀl, du har nu din Huawei-mobilenhet som kör EMUI 4.0 eller högre och nÀsta sak du bör göra Àr ladda ner appen EMUI Theme Editor.

Vi rekommenderar speciellt den hĂ€r appen eftersom du hittar olika typsnitt i den som du kan ladda ner efter eget tycke mĂ„ste alltid ha tillĂ€gget “.ttf”och mĂ„ste kopieras till enhetens minne.

DÄ mÄste du veta att om du gÄr pÄ internet hittar du ett stort antal teckensnitt för din Huawei-mobilenhet och du kan ladda ner dem, eller om du redan har rootat din telefon kopiera dem direkt till din SD-kortenhet, nÄgot det Àr ocksÄ otroligt enkelt.

Naturligtvis, om du laddar ner andra kÀllor Àn appen som nÀmnts tidigare, mÄste du ha det i Ätanke formatet mÄste vara .hwt. Efter att ha följt dessa steg kan du öppna temaredigeraren och i BlÀddra-fönstret börja vÀlja de du gillar mest.

NÀr du har slutfört alla föregÄende steg Àr nÀsta sak du behöver göra att gÄ direkt till Start-knappen som lÄter dig komma in klicka pÄ Fonts / Fonts. PÄ sÄ sÀtt, steg för steg, kommer du att kunna vÀlja vilket som helst av de interna teckensnitten eller bokstÀverna som du nyligen laddat ner.

Du kan sedan ocksÄ spara temat för att vÀlja det igen nÀr som helst. Att Àndra teckensnitt pÄ Huawei-enheter Àr sÄ enkelt att du kan göra det flera gÄnger om dagen.

Nu Àr det inte den enda metoden att Àndra bokstÀver, du kan ocksÄ försöka installera startprogrammet för din Huawei, i det hÀr fallet kommer det att Àndra inte bara bokstÀverna utan ocksÄ den kompletta estetiken hos mobiltelefonen, sÄ den valda metoden kommer att vÀljas , Àndra endast bokstÀverna eller typsnitten i mobilen eller Àndra all dess interna hantering.

Observera att den hÀr handledningen vi lÀrde oss Àr fullt anvÀndbar pÄ de allra flesta nuvarande mobila Huawei-enheter, bland vilka enheterna sticker ut. Huawei Y5, Huawei Y530, Huawei Y330, Huawei P8 Lite, Huawei y360, Huawei Y625 eller nÄgon annan.

Vi har bara nÀmnt nÄgra fÄ hÀr, men det kommer ocksÄ att fungera steg-för-steg för den snart slÀppta Huawei P9, Huawei Mate 9 eller Huawei P10. Lyckades du Àndra bokstÀverna pÄ din Huawei-mobil med detta steg för steg?

0 Shares