SÄ hÀr Àndrar du klockans ansikten pÄ Android Wear

0 Shares

Efter att ha meddelats för nÄgra veckor sedan pÄ Google I / O Àr Googles nya Android Wear-plattform för smartklockor och annan bÀrbar teknik Àntligen hÀr. Nu nÀr konsumenterna börjar ta emot Android Wear-drivna enheter som LG G Watch, vill du veta hur du navigerar och anvÀnder den.

Android Wear designades med tanke pÄ enkelhet och anvÀndarvÀnlighet, och som ett resultat Àr allt bara ett tryck, svep eller lÄngt tryck bort. För att inte nÀmna nÀstan alla alternativ, appar, spel eller instÀllningar kan nÄs genom att helt enkelt anvÀnda din röst. Eftersom Android Wear fortfarande Àr extremt nytt och tidiga anvÀndare lÀr sig hur man anvÀnder det, tÀnkte vi att nÄgra guider var i ordning.

LÀs: SÄ hÀr aktiverar du utvecklaralternativ pÄ Android Wear

Medan operativsystemet pÄ din smartwatch förlitar sig starkt pÄ din röst, kommer enkla kranar och svep att fÄ dig att navigera genom hela grÀnssnittet med lÀtthet. Det Àr dött enkelt, men vi har fÄtt nÄgra frÄgor om hur man faktiskt Àndrar urtavlan. SÄ om du inte har fÄtt reda pÄ det Ànnu, nedan Àr hur du byter klockans ansikten pÄ Samsung Gear Live eller andra Android Wear-klockor.

Gear-live-blue

Den kommande Moto 360 har mest hype och förvÀntan frÄn köpare, men det Àr Ànnu inte tillgÀngligt. Samsung Gear Live och LG G Watch började dock levereras till konsumenter den hÀr veckan, och de Àr förinstallerade med nÄgra ganska fina urtavlor.

SjÀlvklart drivs av Android innebÀr att utvecklare kommer att kunna dyka in och erbjuda massor av urtavlor under de kommande veckorna och mÄnaderna, och vi kan förvÀnta oss att massor kommer snart. Under tiden kan du prova nÄgra av de redan installerade urtavlan via instruktionerna nedan.

LĂ€s: Samsung Gear Live vs LG G Watch

Det finns faktiskt tvÄ sÀtt vi har hittat för att Àndra klockans ansikte pÄ Android Wear. Den ena Àr extremt lÀtt och nÄgot som de flesta anvÀndare sÀkert rÀknat ut medan de bara anvÀnder enheten, den andra Àr nÄgot dold i instÀllningsmenyn.

Instruktioner

Att Àndra urtavlan pÄ Android Wear Àr faktiskt extremt enkelt. Medan skÀrmen dimmas ganska snabbt för att hÄlla batteriets livslÀngd sÄ lÀnge som möjligt, tÀnds ett snabbt tryck och aktiverar skÀrmen. I huvudsak slÄ pÄ din klocka. HÀrifrÄn trycker du helt enkelt lÀnge pÄ skÀrmen sÄ fÄr du kortlayout dÀr du sedan kan blÀddra igenom alla dina urtavlor. Det Àr sÄ enkelt. Hitta vad du vill och tryck pÄ för att aktivera. Det Àr allt!

Vissa kanske inte Àr sÄ vackra som andra, men var noga med att lÄta klockan dimma sÄ att du kan se det sekundÀra (lÄgeffektiva ansiktet) som i allmÀnhet tar upp skÀrmen medan enheten inte anvÀnds. Vissa ansikten Àr inte min favorit, men lÄgeffektlÀget har ett snyggt utseende, sÄ du mÄste bestÀmma vad som fungerar eller ser bÀst ut för dig. HÀr Àr en snabb video som visar anvÀndarna hur man gör detta.

Det finns ocksĂ„ ett andra sĂ€tt att Ă€ndra klockans ansikte, och detta anvĂ€nder kraften i röstkontrollerna för Google Now. SĂ€g bara “Ok, Google” till din klocka och nĂ€r du ser den visuella uppmaningen för röstĂ„tgĂ€rder sĂ€ger du bara “instĂ€llningar”. Detta tar dig automatiskt till instĂ€llningsmenyn. Snabba nedĂ„t och nĂ€ra botten ser du ett alternativ för Ӏndra urtavlan” och du trycker bara hĂ€r för att komma till samma val som tidigare. Det Ă€r lite överflödigt och det första sĂ€ttet Ă€r enklast. Men om du redan Ă€r i instĂ€llningar kan du lika gĂ€rna blĂ€ddra igenom dem.

LÀs: Flappy Bird Clone anlÀnder till Android Wear

Återigen Ă€r Android Wear extremt ny och fortfarande i sin linda. Med detta sagt kan köpare förvĂ€nta sig att ett stort urval av urtavlor och anpassning kommer att börja anlĂ€nda inom en snar framtid. Vi förvĂ€ntar oss att Google fortsĂ€tter med uppdateringar som förbĂ€ttrar upplevelsen och att utvecklare snart kommer att lĂ€gga till urtavlor (bĂ„de gratis och betalda) till Google Play Butik.

Det finns nÄgra alternativ nu, men förvÀnta dig att ett brett utbud kommer att börja dyka upp nu nÀr Android Wear-klockor nu Àr tillgÀngliga för allmÀnheten. Medan du hÄller pÄ att prova nÄgra spel. Ovan finns en lÀnk till en Flappy Birds-klon, ett av de första spelen för Android Wear. Njut av!

0 Shares