Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här ändrar du inställningar i Google+ för att hålla oönskade mejl borta

Google älskar Google+. Så mycket att det fortsätter att integrera sina andra tjänster i Google+ oavsett om det är en bra idé eller inte. Skrivet som vissa ser på väggen är att Google så småningom kommer att göra denna sociala tjänst till basen för Google som användare ser det. Precis som Facebook har Google förmodligen en masterplan för att integrera dina data djupare i sina klor, men ofta verkar det bara som om någon har en bra idé och de kastar den på användare. Lyckligtvis finns det ibland ett bortval tillgängligt.

Google PlusGoogles senaste drag med Google+ är att erbjuda en “funktion” där alla Google+ användare kan skicka ett e -postmeddelande, förutsatt att du är en Google+ användare. Eller som Google uttrycker det, nu är det lättare för dig att kontakta någon annan via ett e -postmeddelande med Google+. Två sidor till varje mynt. För att du ska kunna skicka ett e -postmeddelande eller få ett e -postmeddelande är nyckeln Circles -funktionen på Google+. Om du följer någon i dina cirklar eller tvärtom kan du eller de nå ut. Med tanke på hur lätt det är att sätta någon i en cirkel kan du se var en del av oron ligger. Ingen behöver veta andras e -postadress för att skicka ett e -postmeddelande. Men om någon av parterna svarar kan du fånga e -postadressen på samma sätt som du alltid kunde fånga en e -postadress i Gmail. E -postmeddelanden som skickas via denna funktion visas på fliken Social i Gmail. Den nya funktionen är aktiverad som standard.

Oron är att Google+ på något sätt kommer att bli till en tjänst där spammare hoppar på bandvagnen, börjar följa alla och sedan börja fylla i inkorgar med skräppost. Google visar denna integration mellan Google+ och Gmail som en användbar funktion och påpekar att det hjälper dig att hålla dina kontakter mer uppdaterade och hjälper till att automatiskt fylla i ett e-postmeddelande som en adress som exempel.

Du får begränsa funktionen så att du bara kan ta emot e -postmeddelanden från personer som redan finns i dina cirklar eller utöka den till dina utökade cirklar. Du kan också stänga av funktionen helt. Här är hur.

I Gmail klickar du på inställningar redskap. Rulla sedan ner till inställningar. Väl där, rulla ner tills du ser E -post via Google+.

Inställningar _-_ waywtc_gmail_com _-_ Gmail_2-2

Välj det alternativ du föredrar i rullgardinsmenyn: Alla på Google+, cirklar, utökade cirklar eller ingen. I huvudsak är du klar. Men du måste rulla ner till botten av inställningsskärmen och klicka på Spara inställningar för att få ditt val att ta tag.

Du är klar.