Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här ändrar du Android-version i den senaste versionen av NOX player – steg för steg

Idag ska vi lära dig hur man ändrar Android-versionen i den senaste versionen av NOX Player – Steg för stegför att njuta av de bästa Android-spelen. Utan tvekan är NoxPlayer en fantastisk emulator som gör att du kan spela Clash Royale på PC och många andra spel utan alltför stora svårigheter, men det är bäst att ha den senaste versionen.

Så här ändrar du Android-versionen i den senaste versionen av NOX Player – steg för steg

Om du redan har NoxPlayer-appen installerad är processen för att använda den senaste Android-versionen mycket enkel. Det kommer bara att behövas göra några inställningar för att få programmet att fungera med en nyare version av systemet.

Av denna anledning, om du har NoxPlayer installerat, är allt du behöver göra att navigera till mappen där du installerade programvaran. För att göra detta, högerklicka på direktlänken från skrivbordet till applikationen. Leta där efter alternativet Egenskaper och klicka sedan på “Öppna plats”.

Utforskaren leder dig till mappen där programvaran är installerad, leta bara efter programmet “MultiPlayerManager”. Högerklicka på den och välj “Kör som administratör”. Detta kommer att ta upp alternativet att lägga till en ny emulatorversion.

Klicka på ett alternativ “Lägg till en emulator”genom att följa stegen ovan kommer NoxPlayer att visa dig olika alternativ. Vi presenterar dig från de gamla versionerna av Android till de senaste. Detta beror på din dator, men om du vill ha den senaste versionen är det bäst om du har ett bra team.

Efter att ha valt önskad version startar nedladdningsprocessen, vänta tills den är klar. Välj nu den lilla pilformade ikonen som låter dig skapa en startgenväg från denna Android-version.

Installera NoxPlayer för att köra Android-applikationer

Om du inte har NoxPlayer-emulatorn installerad, gå bara till den officiella NoxPlayer-webbplatsen. Du hittar ett nedladdningsalternativ här, det kommer att fungera på Windows, men om du vill ladda ner emulatorn till Mac kan du göra det också.

För att starta nedladdningen klickar du bara på knappen “Ladda ner”, som låter dig ladda ner hela emulatorpaketet på slutversion. Programmet är runt 400MB, så nedladdningsprocessen bör vara relativt snabb.

Infödd emulatorn kommer att köras i en stabil version, för vilken vi kan installera de modernaste. Men om den klassiska versionen av någon anledning kommer ut kan du använda guiden som visas ovan för att enkelt göra bytet. Å andra sidan måste du vara mycket medveten när du installerar, eftersom i vissa versioner kan du specifikt välja den Android du vill använda.

Genom att följa föregående process kommer du att installera korrekt NoxPlayer-applikationen, utan tvekan en fantastisk emulator. Faktum är att många bedömer NoxPlayer som den bästa Android-spelemulatorn. Av denna anledning, om du är en spelare bör du prova det.

Alternativ till NoxPlayer

Även om NoxPlayer är en av de De bästa apparna Att spela Android-spel och starta applikationer är inte ditt enda alternativ. Av denna anledning bör du överväga andra alternativ om NoxPlayer inte fungerar korrekt.

Memu

Memu är ett bra alternativ om du har en gammal datoreftersom det är en av de lättaste emulatorerna. Tack vare denna applikation kommer du att kunna spela de bästa titlarna som finns tillgängliga på Android-plattformen utan problem. För att börja ladda ner Memu, gå bara till den officiella Memu-webbplatsen där du kan ladda ner och installera den.

Bluestacks

Möjligen en emulator mest kända av Android, utan tvekan ett utmärkt alternativ för att spela ett stort antal videospel och köra applikationer av detta operativsystem. Kom ihåg att vi också har en guide där vi lär dig hur du laddar ner den senaste Bluestacks-versionen. Därför, om NoxPlayer inte fungerar på din dator, kan du prova Bluestacks, ett utmärkt alternativ.

Kom samtidigt ihåg att du kan installera Android-appar på en Mac med BlueStacks, vilket är ett av de mest rekommenderade alternativen om du har en dator av märket Apple.