SĂ„ fungerar Google Hangouts i Gmail

0 Shares

Bland det enorma utbud av applikationer som teknologin erbjuder oss, Àr utan tvekan den största konkurrensen kommunikationsrelaterade applikationer.

Oavsett om det Àr sms, samtal eller Hangouts-videosamtal har de olika plattformarna som finns för de olika operativsystemen tillgÀngliga pÄ mobiltelefoner, surfplattor, stationÀra eller bÀrbara datorer mer Àn hÄrd konkurrens erbjuda ett lÀttanvÀnt verktyg och en fantastisk upplevelse för sina anvÀndare.

Vad Àr Hangouts?

Vid det hÀr laget vill du förmodligen veta vad Hangouts Àr. Det Àr en plattform utvecklad av Google och skapades som en kombination av funktioner mellan applikationer som t.ex Google Talk, Google+ Messenger Y Google+ Möten.

Det sistnÀmnda har ni sÀkert sett mÄnga gÄnger nÀr vi fÄtt en ny mobil enhet. Speciellt Android-anvÀndare, och sÀkert de flesta avvisade det eftersom de inte visste hur de skulle anvÀnda det, förutom att visa lite intresse för att lÀra sig anvÀnda det.

Den hÀr förbÀttrade versionen av Hangouts kan dock rÀdda oss vid en tidpunkt dÄ vi inte har andra kommunikationsprogram. Vid detta tillfÀlle kommer du att lÀra dig hur Google Hangouts fungerar i Gmail.

Hur anvÀnder man Google Hangouts?

Du kan anvÀnda tjÀnsterna pÄ denna plattform uppstigning Gmail. Ange bara din e-postadress och ditt lösenord pÄ din mobila enhet eller dator.

GÄ till det övre högra hörnet av skÀrmen för att hitta rutorna som finns bredvid din profilbild. NÀr du klickar pÄ den kommer z-menyn att visas olika tjÀnster som erbjuds av GoogleblÀddra sedan för att hitta Möten.

Efter att ha följt dessa steg kommer du över huvudmenyn för Hangouts. Du kommer att se tre alternativ i mitten av skÀrmen: Videosamtal, telefonsamtal Y meddelande.

Hur börjar jag interagera i Google Hangouts?

För att starta en konversation, vÀlj helt enkelt ett av alternativen som visas i menyn. I detta utrymme kan du Starta en konversation med kontakten du vill kommunicera med.

Det hÀr Àr varför, sök efter den med namnom det finns i din kontaktlista. Ett annat alternativ, om det inte Àr sparat i nÀmnda program, Àr att helt enkelt ange personens e-postadress.

Om du tidigare har utbytt e-post med denna person kommer en meny att dyka upp för att automatiskt fylla i adressen du försöker ange.

Annan anvÀndning av Google Hangouts

Hangouts Àr perfekta för videokonferenser, Àr ett utmÀrkt affÀrsverktyg och för stora familjer som du kan inkludera upp till 15 personer totalt i ett videosamtal via webbversion och 10 via mobilapp.

Samtal i olika former lagras i molnet, d.v.s. Àr arkiverade och tillgÀngliga för senare granskning. Dessutom, för att underlÀtta kontakten med nÄgon, jag vet synkroniseras med kontakter arkiverade pÄ vÄra enheter.

Tidigare erbjöd applikationen andra tjÀnster. Du kan mellan dem sammanflÀta denna plattform med YouTube-plattformengenom att tillÄta Hangouts live med andra mÀnniskor sÄ att alla andra anvÀndare kan se sÀndningen.

Att inte se det live var dock inte detsamma som att inte se det live, eftersom Hangouts-sÀndningen har arkiverats pÄ YouTubeoch anvÀndare kan söka och visa den. Om du vill öka antalet personer som tittar pÄ dina videor kan du ocksÄ övervÀga att bjuda in dina vÀnner till din liveshow.

Denna nedgÄng i tjÀnster innebÀr inte en total förlust av frekventa besökare pÄ plattformen, och den anvÀnds fortfarande i stor utstrÀckning av mÀnniskor som anvÀnder Gmail som sitt primÀra arbetssÀtt eller akademi.

SÄ om du har svÄrt att anvÀnda nÄgon annan plattform pÄ vissa bÀrbara datorer, stationÀra eller mobila enheter, du kan lita pÄ att Hangouts kommunicerar med dina vÀnner, familj, kollegor eller klasskamrater.

Det har aldrig varit lÀttare att finjustera detaljerna i hÀndelser eller projekt som pÄgÄr! Den kombinerar tjÀnsterna som erbjuds av Gmail för utbyte av multimediadokument och direkt kommunikation via SMS, samtal och videosamtal.

0 Shares