Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Rykten om releasedatum och funktioner

AirPods 3, den första som anländer och i år

Om vi ​​börjar med Apples billigaste alternativ måste vi utan tvekan hänvisa till tredje generationens AirPods utan ‘Pro’-taggen. Denna förnyelse av hörlurar förväntades för mars månad men på grund av den nuvarande situationen Apple har tvingats skjuta upp dem till slutet av året. Detta datum har diskuterats i veckor, men en nyligen publicerad rapport från DigiTimes förstärker denna information. Specifikt påpekar de att sju Apple-leverantörer redan skulle skicka kretskort för montering av dessa nya hörlurar.

AirPods 3: Rykten om releasedatum och funktioner

Men det som verkligen är intressant i det här fallet är funktionerna som skulle inkluderas i AirPods 3. När det gäller design, Apple skulle satsa på att “kopiera” AirPods Pro . På så sätt skulle en mer förnyad vision ges till de billigaste hörlurarna och framför allt minskas storleken. Just nu har AirPods 2 en sticka som är för uttalad och man har tydligt sett att det inte är nödvändigt att bibehålla prestanda vad gäller mikrofonen. Detta gör det mycket lättare att transportera den i en väska eller i din egen ficka.

airpods 3

Men även om de estetiskt ser ut som AirPods Pro, en skära i förmåner bör förväntas hålla ett lågt pris. Med detta menar vi att AirPods 3 skulle inte ha aktiv brusreducering i alla fall som om den hade Pro-modellen. Detta är något som kan förväntas eftersom det i denna klass av hörlurar aldrig har integrerats. Dessutom skulle du inte heller ha Pro-modellernas kuddar. När det gäller beskedet är det inte känt om det kommer att ske genom ett pressmeddelande eller vid ett årsslutsevenemang. Och priset som det skulle ha är inte känt, även om de säkert kan vara engagerade i att behålla priset på hela den tidigare linjen.

Kommer vi att se en förnyelse av AirPods Pro?

De mest anmärkningsvärda hörlurarna från Apple idag är AirPods Pro. Tack vare sin brusreducering har de lyckats vinna användarnas gunst på ett väldigt enkelt sätt trots att de inte har ett ekonomiskt pris. Fans av denna produkt väntar redan på en andra generation, och även om inte mycket har sagts om dess nya funktioner, skulle Apple vara reservera den för år 2022 . De kan i slutändan erbjuda bättre brusreducering eller en annan design som kan passa bättre för alla öron.

Och hur är det med AirPods Max?

En annan av Apples fantastiska hörlurar är AirPods Max som lanserades nyligen. Under 2021 förväntas uppenbarligen inga större meddelanden om dessa on-ear-hörlurar. Om Apple har något planerat i sina förbättringar kommer det att sparas till 2022 eller till och med 2023. Eftersom det är ett premiumteam och designat för proffs, speciellt för priset det har, kommer det inte att förnyas på årsbasis. Naturligtvis har vissa analytiker bekräftat det nya färger skulle kunna komma, men alltid i den nuvarande versionen, vilket skulle göra det till en koffeinfri förnyelse eftersom det inte ger interna förbättringar.