Rykten om omdesignen av Apple Watch Series 7

0 Shares

De få förändringar som har skett i Watch

Apple har alltid velat behålla samma estetiska linje i sina smarta klockor, så vi har inte sett några större förändringar under dessa år. Faktum är att vi kunde se en original Apple Watch bredvid en Series 7 och inte veta hur vi ska skilja dem åt med blotta ögat, åtminstone om de är avstängda. För just skärmen är en av förändringarna som företaget har gjort. Det var under övergången från serie 3 till serie 4 som frontpanelens ramar reducerades, vilket lämnade samma klockstorlek, men med en större skärm. Och trots att det var litet var det en mycket anmärkningsvärd förändring, även om den var otillräcklig för många så många år senare.

Apple Watch Series 3 y SE

Där det har skett uppenbara förändringar är i sensorerna på Apple Watch, som är integrerade i den del som är fäst vid handleden. I takt med att företaget har introducerat nya hälsofunktioner har dessa fått variera. Den senaste förändringen är mycket ny, eftersom det var i serie 6 där vi såg förändringar för att integrera möjligheten att mäta syre i blodet. Men utöver detta har den allmänna estetiska linjen bibehållits i var och en av versionerna.

Series 7 skulle ge en “mycket Apple” design

I början av året öppnade Ming-Chi Kuo förbudet mot rykten om nästa Apple Watch som pratade om “små designförändringar”. På den tiden trodde många (trodde vi) att det kanske var en ny optimering av fronten, men under månaderna har andra analytiker dykt upp som har påpekat att de kommer att förändra estetiken i linje med vad som redan har setts i iPad , iPhone och på senare tid på iMac: design med platta kanter och böjda hörn.

Jon Prosser , som redan har läckt design för AirTag, AirPods Max och iMac, har nu vågat avslöja en rendering av vad denna klocka kommer att bli. Allt detta baserat på deras hemliga källor inom Apple. Han uppgav vidare att det skulle komma i en ny grön färg . Uppenbarligen är det inte något officiellt, så vi kan inte säga till hundra procent att detta kommer att hända, men genom att veta vilken noggrannhet den här analytikern har och lagt till andra liknande rapporter från andra, kan vi ge information en viss sanningsnivå.

renderar apple watch serie 7

Vi får vänta tills september för att ta reda på vilka funktioner som följer med denna klocka. Bland de mest efterfrågade är en batteriförbättring och nya hälsofunktioner som glukosmätning, även om det senare kan försenas till 2022 på grund av komplexiteten som det innebär och hur revolutionerande det kan vara för den medicinska sektorn i allmänhet.

0 Shares