Rykten om iPhone 6 kom till realistiska, imponerande återgivningar

0 Shares

Det har varit massor av rykten om iPhone 6, men vad händer när du tar alla dessa rapporter och skapar den mest realistiska mockupen någonsin? Du får dessa imponerande återgivningar.

Dessa nya renderings kommer från Martin Hajek, som har skapat massor av coola och fina renderingar tidigare av konceptuella Apple -produkter. Men hans senaste iPhone 6 -mockup ger oss en bra titt på hur iPhone 6 faktiskt kan se ut när enheten tillkännages den 9 september, enligt de senaste rapporterna.

Dessa renderingar är ganska nära tidigare renderingar som vi såg tillbaka i början av juli, och de var de första där vi fick se hur iPhone 6 skulle se ut utan de fula antennluckorna.

Under de senaste veckorna har vi sett flera dummy -enheter på iPhone 6 som visar oss vad vi kan förvänta oss av den nya enheten när den troligen kommer att lanseras nästa månad. Även om dessa mockups förmodligen inte exakt är hur iPhone 6 verkligen kommer att se ut, ger det åtminstone oss en uppfattning om hur flaggskeppssmartphone kommer att se ut totalt sett, sportiga rundare kanter och en större skärm.

Många användare har dock lagt märke till de ganska tjocka och fula antennluckorna som väver sig genom enhetens aluminiumskal. Dessa är i huvudsak där för att låta telefonens mobil- och WiFi -antenner kika igenom för att få en signal, eftersom aluminium kan blockera mottagning till en antenn.

Detta är avgörande för hur telefonen fungerar, men från de mockups som vi har sett nyligen har dessa luckor inte varit så bra att titta på, och de har gjort iPhone 6 -mockups ganska fula hittills.

Men den senaste mockupen ger oss en bra uppfattning om hur vi kan förvänta oss att iPhone 6 ska se ut, och det är en av de – ahem – ”snyggaste” återgivningarna vi sett.

iPhone 6 görs

När det gäller att vi kanske kommer att se iPhone 6 officiellt lanseras, har det redan rapporterats flera gånger att iPhone 6 förväntas lanseras den 19 september, vilket är en fredag. Om du kommer ihåg, iPhone 5s lanserades också på en fredag ​​förra året, och Apple är mycket konsekvent på sin släpptid varje år för sina produktreleaser.

Ovanpå den större skärmen (som ryktas komma i 4,7-tums och 5,5-tums smaker) sägs det att iPhone 6 också kommer med en högre upplösning, med 1704 × 960 som den överenskomna upplösningen, vilket är ett stort steg upp från iPhone 5s 1136 × 640 skärm och kommer till och med att ha en högre pixeltäthet än tidigare modeller.

Bortsett från en större skärm och ny design förväntas iPhone 6 komma med en helt ny processor (troligen Apple A8), möjligen mer RAM, en bättre kamera och en förbättrad Touch ID-fingeravtryckssensor. Hårdvaran för Touch ID förväntas få lite översyn och kommer att vara mer hållbar än den första generationens Touch ID-sensorer.

iphone-6-render-1

9 september verkar vara dagen då vi kommer att se iPhone 6 bli officiell, men inga andra viktiga detaljer nämndes. Återigen är vi inte alltför förvånade över det förväntade tillkännagivandedatumet, eftersom Apple har varit ganska konsekvent tidigare så långt som när det tillkännager och släpper nya iPhones.

9 september infaller på en tisdag, som vanligtvis är den veckodag då Apple håller sina mediehändelser. Fredagar brukar vara när företaget släpper iPhone till allmänheten. Förra året släppte Apple iPhone 5s den 20 september, och i år kunde ett liknande släppschema visas, med flera rykten som håller med om att den 19 september kommer att vara det förväntade datumet för iPhone 6 kommer att säljas.

Vi har hört rapporter om ett utgivningsdatum den 14 oktober, men vi har uppenbarligen våra tvivel där, och vi skulle inte satsa på ett så sent utgivningsdatum för iPhone 6.

0 Shares