Rykten om att iPod touch gör en ny comeback 2021

0 Shares

Den 7: e generationens iPod touch som vi såg dyker upp 2019 var något av en överraskning – innan det hade Apple inte uppdaterat sin dedikerade musikspelare sedan 2015 – men uppenbarligen är den fickbara jukeboxen ännu inte död, med en annan modell som ryktas vara som i år.

Det är enligt MacRumors bidragsgivare @SteveMoser och tipster @ AppleLe257 på Twitter, även om de är angelägna om att märka detta som ett “rykte” snarare än en “läcka” – så det låter som om det är något som har hörts under tiden från insidan källor än något som det finns hårda bevis för.

Det finns ett par anledningar till att vi tror: det första, Apples senaste meddelande om en förlustfri uppgradering för Apple Music och nummer två, det är 20-årsjubileet för den ursprungliga iPod i år.

Vi har också renderade, med tillstånd av @Apple_Tomorrow, men det är värt att betona att dessa är baserade på specifikationer och funktioner som talas om – dessa är inte hämtade från några bilder eller diagram från Apple, så kom ihåg att de är lite spekulativa just nu.

Det ser ut som om 8: e generationens iPod touch kan komma i en mängd olika färger – som iPhone 12 och den nya iMac – och med en försenad uppgradering till Face ID också. Resten av specifikationerna förblir något av ett mysterium, även om vi skulle bli förvånade om den aktuella skärmstorleken på 4 tum inte uppgraderades.

Vi har inte hört mycket i vägen för åttonde generationens iPod touch-rykten fram till denna tidpunkt, och det kändes som om Apple till stor del hade glömt bort det. Som Moser påpekar dock nämndes iPod i Apple Music-reklammaterial som skjuts ut i november.

Så när kan vi se den här färgglada nya musikspelaren? De vanliga tipstersna antyder redan att vi kommer att se ny hårdvara dyka upp på utvecklarkonferensen WWDC 2021, som eventuellt kan inkludera den här nya iPod touch när den startar den 7 juni.

Om inte då kan det dyka upp senare på året, runt september- eller oktobertid. Apple verkar ha planerat att lansera sina nya iPhone 13-telefoner i september, även om det ofta har en hårdvaruhändelse också i oktober.

Via XDA-utvecklare

0 Shares