Rullande PC-stativ – Baser för att placera datorn

0 Shares

På så sätt kommer vi att kunna flytta CPU:n enkelt och snabbt utan att behöva bära runt den i famnen och utan att behöva dra den på marken. Det är ett stöd med utrymme och motstånd för att placera datortornet och som inkluderar hjul i botten för enkel hantering av CPU . Naturligtvis måste vi alltid räkna med begränsningarna för kablarnas längd när vi vill flytta den från ena sidan till den andra.

Rullande PC-stativ - Baser för att placera datorn

När du väljer en stativ för en PC med hjul , det är viktigt att se till att det är ett stativ som passar vårt torn. Det vill säga att den har mått större än basen på vår CPU för att kunna stödja den korrekt. Det finns några utdragbar modeller, det vill säga de anpassar sig lätt till olika storlekar så att de passar perfekt.

Naturligtvis design och material med vilken den är gjord är en annan aspekt att titta på. Detta gör att vi kan välja en modell som passar vårt skrivbord och smälter in med resten av möblerna. I det här fallet kan vi hitta stöd med hjul för datorn gjorda av plast i olika färger, metall eller till och med trä.

Sist men inte minst budget vi har kommer också att påverka modellen att välja. Även om det, som vi ska se nedan, inte är ett tillbehör som har ett högt pris, så vi kan enkelt välja den som vi gillar mest och som passar våra behov.

PC-stativ med hjul

Adromi

PC-hållare med fyra roterande hjul som låter dig justera storleken på basen för att anpassa sig till de olika måtten på CPU:erna. Tillverkad av högkvalitativ ABS och aluminium för att erbjuda hög kapacitet och belastningsmotstånd. Enkel montering och har broms på hjulen för när vi vill lämna den fixerad på en viss plats.

Hjälp för PC Adromy

TronicXL

Vagn eller stativ för datorn med hjul som är kompatibla med de allra flesta CPU-tillverkare och modeller. Den gör det möjligt att justera bredden mellan 145 mm och 242 mm, den har fyra svängbara hjul för att enkelt flytta datorn från ena sidan till den andra utan att lyfta den och den är gjord av plast och aluminium. Den ger stort motstånd och har en broms på två av sina hjul.

Användning för PC TronicXL

KIRIGEN

Den här gången är det ett datorställ med hjul med en grundläggande och enkel design av trä. Den är justerbar till olika storlekar, vilket gör att den kan rymma de flesta ATX-boxar på marknaden. Den har fyra svängbara hjul som gör det mycket lätt att använda datorn och erbjuder stor stabilitet. Att den är gjord av ett mer robust material gör att den kan skydda vår utrustning från alla slag när vi rullar den.

Soporte för PC KIRIGEN

Ny stjärna

Detta New Star-fäste är tillverkat av aluminium och har fyra roterande hjul. Längst ner har den två skruvar som gör att vi kan anpassa basen på stödet till storleken på CPU:n så att den sitter perfekt och inte rör sig. En modell som ger ett motstånd på upp till 10 kg i vikt.

Hjälp för PC New Star

Garosa

Med en mycket låg profildesign hittar vi detta fäste från tillverkaren Garosa. En modell som har ett enkelt system för att justera basen på stödet till CPU:ns mått beroende på dess dimensioner och som har fyra roterande hjul med bromsar som hjälper oss att flytta utrustningen eller lämna den fixerad där vi vill. Stöder upp till 25 kg vikt.

Soporte för PC Garosa

Fågel Fenix

Denna Phoenix-modell erbjuder ett CPU-stöd som tillåter en justering från 15 till 25,5 cm för att anpassa sig till de olika måtten på tornet på vår dator. Den är gjord med en stålkonstruktion med höga sidor för att fixera datorn bra och har fyra svängbara hjul med bromsar.

Användning för PC Phoenix

Donkey PC

Denna CPU-hållare är utrustad med 5 hjul med bromsar och tillåter en justering på upp till 25 cm för att anpassas till tornets storlek. Den har också skyddande kuddar för att undvika repor på vår CPU och en mycket ergonomisk design som trots sin stora lätthet klarar en vikt på upp till 25 kg.

Hjälp för PC Donkey PC

Clabematic

Denna Clabematic-modell är ett datorstöd av svart plast som har fyra svängbara hjul, varav två med bromsar för att kunna fixera utrustningen på en specifik plats. Höjden till marken är ca 7 cm och gör att basens bredd kan justeras mellan 15 och 26 cm för att erbjuda bästa möjliga kompatibilitet. Stöder en maxvikt på 12 kg.

Hjälp för PC Clabematic

GÅ TILL TOPPEN

Rullande CPU-hållare tillverkad av 100 % miljövänligt och mycket hållbart material. Den har en breddjusterbar bas för att erbjuda maximal kompatibilitet med alla typer av torn och fyra svängbara hjul. Två av hjulen är försedda med bromsar för att kunna fixera stödet på den plats som vi vill och undvika oönskade rörelser.

Soport för PC Gototop

TOOQ

Stöd för datorn med hjul av hög kvalitet och mycket tåliga material. Den innehåller fyra roterande hjul för att bekvämt flytta CPU:n som har ett låssystem så att datorn bara rör sig när vi vill. Basen är justerbar i bredd för att passa måtten på varje dator.

Användning för PC Tooq

0 Shares