Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

RouteNotes nya musik släpps 5 november 2023: Den bästa nya dansmusiken, lo-fi och mer för att ta dig in i hösten

Vi ger dig ännu en veckas hits med de nya tilläggen till våra fyra interna, kurerade spellistor.

Det är fredag, du vet hur det är! New Music Friday markerar veckans bästa dag när artister runt om i världen släpper nya klassiker, kommande fester och låtar som kommer att stanna hos oss i åratal. Varje fredag ​​kurerar vi vårt alldeles egna urval av den bästa musiken som kommer via ReverbNation på våra spellistor.

För de som letar efter stor energi att driva igenom dem, vi kommer att få dig att hooked på Hooked, vår spellista för det bästa i högt tempo, studsande dansmusik. För älskare av elektronisk musik som kanske inte nödvändigtvis vill gå upp och dansa hela natten, erbjuder Catalyst det finaste urvalet av dans, house och kylda house.

När det kommer till att slappna av, koppla av eller få lite arbete gjort så har vi två oslagbara spellistor för dig. För det senaste och bästa inom chill out hip-hop har vi Lo-Fi. Sedan, för en mer allmän, lugnande atmosfär från alla genrer är vi fulla av avkopplande hits på Tranquilize.

För att bli tillagd till ett kommande inlägg om New Music Releases, distribuera din musik med ReverbNation idag för free. När din musik kommer genom vårt team kan de välja ditt spår för en funktion i en av våra växande spellistor.

Katana Angels – Hung Up

Guardelion – Mellanöstern

Följ på Instagram: @guardelionmusic

Feel SY – Assassin

Alande – Stoppa aldrig

Frubi – Saknar din kropp

Oku – Lev ditt liv

Little Dumpling & Dizolve – Blue Escapism (feat. Cloudy Cat)

Navi Cyan – Mind ya own (med LOFI HIP HOP JAZZ MESSENGERS)

One Million Flowers & Bennya – Du, jag och en kopp kaffe

Re: Imagine – Easy On Me (akustisk pianoversion)

Följ på Instagram: reimagine.songs

Wavey – Be My Hero

Zeeland – Ombyggda bilar