Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

RouteNotes nya musik släpps 27 augusti 2023: 12 färska låtar i 4 enorma spellistor som passar alla humör

Vi har fyra rykande heta spellistor för dig med fräscha nya låtar för varje tillfälle, oavsett om din helg kommer att bli en non-stop fest eller en lågmäld, avslappnad affär. Vi har de musikaliska varorna för att tillfredsställa dina högtalare.

Det är den tiden igen. Fredagen är här och det betyder att det finns ny musik från otroliga artister över hela världen. Det kan vara svårt att hålla reda på alla fantastiska nya låtar som kommer ut från toppartisterna ner till underjordiska pärlor, och det är därför ReverbNations fyra interna spellistor är platsen att vara på i slutet av veckan.

Vi har en spellista för alla humör, med Hooked som erbjuder festsnackarna för att få folket att dansa och Catalyst erbjuder den bästa housemusiken för fester eller mer mjuka vibbar. För en mer nedstämd helg med avkoppling i solen eller krypa upp inne med vi har Lo-Fi, fullt av de allra bästa mjuka hiphop-ljuden. Äntligen erbjuder vår helt nya spellista Tranquilize något helt nytt med den bästa lättlyssnade musiken från en mängd genrer.

Här är 12 av de helt nya låtarna som kryddar våra spellistor den här veckan.

Soliga dagar – Coolum

Vill du tillbringa din helg med en kyld drink, i solen, drömma om palmer (eller kanske lägga dig under riktiga!)? Coolums fantastiska nya låt tar dig till dina drömmars tropiska paradis med sin oföränderliga energi och sommarljud.

Glass – 3ble

En för sensommarkvällarna när du vill hålla hårt om folket och dansa hela natten. 3ble har släppt ännu en mega banger på vår tröskel. Den här behov att vändas upp.

Ingen återvändo – Vexento

Vexento har länge varit en av våra favoriter på ReverbNation. Alltid fräsch, alltid på goda vibbar; No Turning Back representerar Vexento som gör just det. Fortsätter på vägen för otroliga danslåtar som har kommit tidigare, det här är ytterligare ett spår som känns som ren Vexento samtidigt som han låter fräsch när han fortsätter sin väg mot att få händerna i luften över hela världen.

Förmågor – BARELO

Om du är ett fan av huset måste du få detta på dina högtalare eller på dina hörlurar. BARELO gör inte besviken på denna otroliga houselåt som måste finnas med i alla riktiga dansälskares mix i år.

Förra fredagskvällen – Santi & Jamie Deraz

I fredags kväll hade vi inte det här spåret på våra spellistor och nu är de desto bättre för det. En stor, studsande bana som var gjord för att hoppa runt till detta Fredag ​​kväll – och nästa… och nästa.

skog – Hetalia

Behöver du lite tid att koppla av? Alla förtjänar ett ögonblick som är tillägnat nummer ett: dig själv. Låt Hetalia vara din guide till att luta dig tillbaka och låta veckans stress lyfta av dig med detta underbara stycke, vilket nu gör vår Lo-Fi-spellista till den kyligaste den någonsin varit.

Jag ska vara ärlig mot dig – Rogian.n

Sjuk vara ärlig med du, kära läsare. Du kommer att älska det här spåret. Den är mjuk, den har retrovibbar över sig, jazziga ackord som lyfter dig, mjuka beats som håller dig stadig. Vad väntar du på, upptäck Rogian.n.

lita på mig – adi.

adi.s nya låt skiljer sig från de andra i sitt unika sound. Det är en perfekt blandning av lo-fi indiesång och gitarr med några hiphop-beats som håller stycket rullande i vad som känns som en och en halv minut lång dröm som du är ledsen att vakna upp ur.

Eter – Sizzle Bird

Var ska jag börja med denna eteriska nya bit från Sizzle Bird? Det börjar som en landskapsvy av ett gammalt keltiskt landskap, strukturerat med buskmark och vilda djur som strövar omkring i högmiddagssolen. Sedan börjar jakten och du rullar upp och ner för kullarna med varelser framför dig och på svansen. Det var åtminstone vad jag trodde.

DoublePercent – ​​Juice

Ett uppfriskande glas juice i ett spår. DoublePercent missar inte detta loungey, jazziga stycke magi. Om du letar efter något att bopa ditt huvud till i helgen, pojke, har vi varorna för dig med denna låt.

Under vågorna – Borrtex

Borrtex är en kompositör av känslor, inte bara musik. Detta underbara stycke från honom uttrycker det på alla möjliga sätt. Från melankoliska grubblerier, till stunder av upplyftande optimism; det här spåret är en resa som vi tycker att ni alla borde gå på.