Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

RouteNotes nya musik släpps 25 juni 2023: Fem av de hetaste låtarna ute idag

ReverbNations nya musiksläpp 25 juni 2021: Börja din helg med dessa fem helt nya låtar från några av ReverbNations mest spännande artister.

Varje dag skickar hundratals artister in sina färdiga mästerverk för att distribueras i butiker och streamingtjänster runt om i världen. Varje fredag ​​ger vi dig ett urval av de bästa låtarna som nyligen laddats upp från våra bästa artister och etiketter på ReverbNation.

Den här veckan har vi sammanställt några av våra nya favoritlåtar som släpps idag. Med spår som spänner över chill, deep house, trap, EDM, framtida bas, studs och allt däremellan, har vi något för alla här. Tryck på play, släpp ner fönstren och vrid upp högtalarna. Se till att dela och lägg till dina favoriter i ditt bibliotek och spellistor.

För att höra fler av våra favoritlåtar som skickats in till ReverbNation, se till att kolla in våra Spotify-spellistor, inklusive Hooked och Catalyst, båda fulla av dans- och partylåtar, medan Lo-Fi och Tranquilize är perfekta att koppla av och studera till.

LONO, AXY X & Kid On The Block – Någonstans i Nirvana

LONO, AXY X och Unge På Blocket samarbeta för att skapa den ultraavslappnade, drömska, deep house-banan – Någonstans i Nirvana.

Max Wassen – FREAK

Kommer från Toronto-baserad rappare Max Wassen, FREAK är det perfekta kylspåret att koppla av på.

Glaceo & Marphil – Självsäker

italienska konstnärer Glaceo och Marphil ta med oss ​​EDM och house track Självsäkeren komplett omarbetning av hiphop/reggaesingeln 2013 från Justin Bieber och Chance the Rapper.

Jay Foras – Tala to Me

Första spåret från Jay Foras, Prata med mig är en omformning, på bästa möjliga sätt, av vad framtidens bas kan och bör vara.

DEBO – Centrum

Lägg till den här till din partyspellista. Lämpligt från etikett Bounce & Bass, Stadens centrum från italiensk konstnär DEBO kommer att få din sub att skaka.