Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

RouteNotes nya musik släpps 16 juli 2023: Nio bandspår att lyssna på idag

Börja din fredag ​​med nio nya låtar från några av ReverbNations hetaste artister.

Vi är tillbaka igen med ännu ett lysande urval av musik släppt via ReverbNation (för free) för att du ska få dina öron runt. Förvänta dig partysånger till hymniska, långsamt brinnande indielåtar och massor av lofi-beats.

Följande spår har lagts till i ReverbNations nya spännande Spotify-spellistor: Fastnat med högt tempo, motiverande dansmusik, Katalysator specialiserat på dans och chill house, och Lo-Fi vår avslappnade hiphop-spellista.

Mark Klaver – Slow Dancing In A Burning Room

Känslomässig, mjuk och underbart smittsam sammanfattar den senaste singeln från Mark Klaver. Hans sång svävar över en kvav gitarrlinje, vilket gör det till en upplevelse vid armarna.

Metrøx – Saknar dig

Metrøx slår igenom med sin senaste singel ‘Missing You’, en sjukt söt poplåt som förhöjs av fantastisk sång.

Amudo – Hanagasumi

Denna lofi-ljudbild med orientaliskt tema är lockande och fylld till brädden med kyliga vibbar, vilket skapar en aura av lugn runt lyssnaren. En mycket njutbar bana som kan avnjutas med en varm brygd på vintern eller med en iskall drink på sommaren.

Sxul – As I Approached

Huvudspåret från den nya ‘Rearrange’ EP:n är en underbar bit av lofi-godhet som omedelbart känns bra. Ett bra spår att blunda och gå vilse i.

gyllene eran – Wasting Time (lofi-version)

Ett lugnt spår som är slutligt chill. Du kan inte låta bli att glida iväg till de lofi-beats som gyllene eran skapar, “Wasting Time” är bara ett lysande exempel.

REZarin – Like 2 Go

Förmodligen den perfekta festhymnen, tunga housebeats rullar igenom medan upplyftande sång vindar genom banan, du kan inte begära mycket mer.

Kusko & Future Friends – My Way

Den här dunkande house-låten kommer att få dig att skapa en bild av Ibiza, den perfekta sommarfesthymnen.

Sander W – Går inte någonstans

Lugna, fokuserade beats dansar vältaligt med mjuk sång och skapar en verklig atmosfärisk och fantastisk ljudbild.

Uplink – hur du gillar det

Det här dansspåret bygger långsamt och bryter ut i en episk störtflod av elektro som får dig att dansa och hoppa runt i rummet.