Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

RouteNote-artisters musik kommer till över 40 miljoner nya hushåll

Deezers nya partnerskap ger musik som laddats upp till deras tjänst till miljontals TV-apparater.

Deezer ger all sin musik till en potentiell ny publik på 40 miljoner hushåll över hela världen. Det betyder att ReverbNation-artister nu har en enorm ny publik att nå med sin musik när de laddar upp till Deezer.

Deezer har samarbetat med Metrological för att ta med sin musikströmningsapp till deras TV-appbibliotek. Det betyder att deras bibliotek med 73 miljoner låtar är tillgängligt för tittare över enheter och nätverk runt om i världen för användare att ladda ner och strömma musik via sin TV.

Deezer erbjuder en freemium streamingplattform vid sidan av deras Premium, annons-free musikutbud. Användare kommer att kunna ladda ner Deezer och strömma musik från sin TV för free genom Metrological App Library. Du kan ta reda på vad som är hett på Deezer i vår artikel om Deezers mest populära låtar, album, artister, spellistor och poddar 2021.

Chief commercial officer på Deezer, Laurence Miall-d’Aout sa: “Deezer vill att alla sina användare ska njuta av enkelt, mycket relevant och personligt anpassat innehåll oavsett vilken plattform de föredrar att använda. Vi fortsätter att vara en av de bästa ljudströmningspartnerna för konsumentvarumärken över hela världen och är stolta över att kunna erbjuda ett oöverträffat ljudbibliotek, unika funktioner och en utmärkande design som hjälper företag att förbättra kundnöjdheten och öka långsiktig ARPU.”

Laurence Miall-d’Aout

Att arbeta med Metrological gör det möjligt för oss att hjälpa miljontals hushåll runt om i världen att få tillgång till Deezer via sina TV-apparater och är ett nyckelelement i vår strategi att utöka vår globala räckvidd med Tier 1-leverantörer.”

Miall-d’Aout ser partnerskapet öka musikströmmar över hela världen

Nyheten kommer efter att Deezer välkomnade Stéphane Rougeot som deras nya finanschef och vice VD tidigare denna månad. Deezers vd Jeronimo Folgueira sa: “Han ansluter sig till oss vid en tidpunkt då vi i grunden förändrar alla aspekter av vår verksamhet för att ta ett kliv framåt som en av ledarna i vår bransch.”

Metrologicals vd, Jeroen Ghijsen sa om deras nya partnerskap med Deezer: “Vi är glada över att lägga till Deezer, en innovatör av musik och ljudunderhållning, till vårt globala innehållserbjudande. Den Lightning-baserade Deezer-appen byggdes för att ge den optimala musikupplevelsen på TV. Nu kan vår globala operatörskundbas sömlöst få tillgång till Deezers omfattande katalog med låtar, spellistor, podcasts och mer från bekvämligheten av sitt vardagsrum.”