Roland GO: Mixer Pro-X, en ljudmixer designad för smartphones

0 Shares

Under de senaste åren har vi sett många enheter fokuserade på mycket intressanta ljudämnen dyka upp på marknaden. Ett tydligt exempel är Rodecaster Pro, en tabell som tillåter en mängd alternativ för dem som skapar poddsändningar eller gör produktioner som kräver vissa alternativ. Problemet är att storleken gör att den inte är helt bekväm att bära från en plats till en annan.

Därför, om du också skapar innehåll och du är intresserad av att förbättra ljudkvaliteten för varje produktion maximalt, är det möjligt att nya Roland GO: Mixer PRO-X kommer att intressera dig. Eftersom denna lilla enhet är en mycket kapabel ljudmixer, så att du kan kombinera upp till sju olika ljudkällor. Så du behöver bara göra en enkel övning av fantasi för att se alla möjligheter som du kommer att ha vart du än går. Men om du är intresserad, låt oss ta en närmare titt.

Roland GO: Mixer PRO-X

Roland GO: Mixer PRO-X är den nya versionen av den tidigare GO: Mixer och som dess efternamn PRO indikerar, kommer den med intressanta nyheter för att göra den mycket mer komplett och kapabel, och blir ett intressant verktyg främst för skapare av mobilt innehåll.

Designen som du kan se på bilderna är ganska lik den tidigare, även om vissa ändringar har lagts till som gör att du kan ha extra ingångar och ett litet system som du kan placera din smartphone på så att den förblir vertikal medan du använder Det. Möjligen skulle den också stödja användningen av en större enhet som en surfplatta av typen iPad Pro.

Men även om dess design och små dimensioner är något intressanta när det gäller dess portabilitet, är det som lockar mest antalet anslutningar den erbjuder och med dem de möjligheter den erbjuder. Så låt oss göra en lista över dem alla, för det finns mycket att berätta genom att ha en totalt 11 ljudkanaler :

 • Erbjuder tre ljudutgångar
 • Upp till sju ingående ljudsignaler samtidigt
  • Line in 1 jack (stereo mini jack)
  • Line in 2 jack (stereo mini jack)
  • Gitarr/basuttag (1/4 tums uttag)
  • Smartphone-uttag (stereo minijack ingång och utgång)
  • XLR mikrofonuttag med fantomkraft
  • TRS mikrofonuttag (1/4 tums uttag) med fantommatning
 • Micro USB-anslutning med kablar för Android, iOS-enheter och även med analog anslutningsmöjlighet
 • Växlar för att styra varje ljudingång och -utgång samt in- och utsignalnivåkontrollrattar (volym)
 • Drivs av fyra AAA-batterier

Kvalitetsljud i fickan

Som du kan se är denna GO: Mixer PRO-X från Roland ett mycket speciellt förslag som är designat för mobilanvändare, även om det kan användas perfekt av alla som är intresserade av att förbättra ljudkvaliteten i sina produktioner. Eftersom det inte bara är för att spela in ljud som du kan redigera senare, låter mixningsalternativen dig också förbättra liveupplevelsen som du kan utföra på plattformar som Twitch, YouTube, etc.

En produkt som är värd att veta om du ägnar dig åt kreativa ämnen som involverar ljud och bild eller bara ljud. Dessutom handlar priset på det ca 150 euro , så det är inget annat med tanke på att det är ett väldigt komplett ljudgränssnitt, portabelt och med all erfarenhet från ett märke som Roland. Ett bra alternativ till Rodecaster Pro om du inte behöver de särdrag som Rode-lösningen erbjuder.

0 Shares