Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Robot Bird: Most Simple Twitter App för Android 4.0-telefoner


Robot Bird - Twitter för ICS

Använder du Twitter bara för att kontrollera din tidslinje för nya uppdateringar och dina omnämnanden? Då är Robot Bird den perfekta Twitter-appen för dig.

Robot Bird är en väldigt vacker, enkel och snabb Twitter-app för Android (Ice Cream Sandwich) med knappt några funktioner som behövs i en full Twitter-klient, men gör jobbet ganska bra om du bara vill ha din tidslinje och omnämnanden.

Robot Bird - Twitter för ICS

Appen, som beskrivs av utvecklaren, är “den bästa avskalade Twitter-klienten”. Den har ett mycket enkelt och vackert användargränssnitt med mycket smidig rullning när du läser tweets och mellan tidslinjen och omnämnanden. Robot Bird är speciellt designad för Android-telefoner med ICS.

När det gäller funktionerna i Robot Bird finns det inget mycket att förklara. Det är bara så enkelt. Appen har inte massor av funktioner, men det verkar som att utvecklaren bara vill behålla den som den är, enkel. Åh, du kan se foton direkt i strömmen (eller omnämnanden). Du kan skapa en ny tweet genom att trycka på den lilla ikonen längst upp till höger på skärmen. En textruta kommer att rulla ner tidslinjegränssnittet så att du kan skriva din tweet och skicka.

Robot Bird - Twitter för ICS

Det finns ingen typ av aviseringar heller i Robot Bird, men vi gör hem, utvecklaren lägger till dem snart. Inte att förglömma, appen har inte ens någon “uppdatera”-knapp, eftersom du inte behöver den alls. Robot Bird använder streaming API från Twitter, en av de bästa implementeringarna utan några buggar.

Ladda ner Robot Bird – Twitter för ICS

Du kan ladda ner den här lilla, vackra Twitter-appen härifrån: Ladda ner Robot Bird.

UPPDATERING: Den här appen fungerar inte längre. Du kan ladda ner den officiella Twitter för Android-appen för den bästa upplevelsen!