Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Ring har en ny säkerhetskamera som är perfekt för att hålla ett öga på ditt hem

Ring Stick Up Cam Wired: Funktioner

Ring har ett nytt förslag på den spanska marknaden för dem som vill installera en säkerhetskamera hemma på ett enkelt sätt och med garantin att den är helt ansluten för fjärrkontrollen.

Stick Up Cam kabelansluten Detta gör att du kan övervaka både inre och yttre områden i ditt hus (det är motståndskraftigt mot regn), eftersom kan enkelt fästas på en vägg, på en yta eller i taket, med en ganska kompakt och hanterbar kropp – i lådan hittar du också alla nödvändiga tillbehör för den.

Kameran erbjuder videostöd med 1080p-upplösning och möjliggör tvåvägskommunikation så att du kan se och höra människorna framför dig och kommunicera med dem – antingen via telefon eller PC-app.

ringa

Liksom annan ringutrustning har den här enheten rörelsesensor, kunna skicka ett meddelande när det upptäcker det. Du kan skapa och anpassa tre specifika områden för att konfigurera ett larm för att skydda de viktigaste områdena i ditt hem.

Ringutrustning ansluter till internet via WiFi eller via Ethernet och är kompatibel med Alexa –Hur konstigt, eller hur? – så att du kan kommandera med röst att starta en videoinspelning – och sedan också titta på den via Amazon Echo Spot om du vill. Detta är också möjligt eftersom kameran har live video på begäran, vilket innebär att du kan se vad som händer framför kameralinsen när som helst och inte bara när någon går förbi – vi undrar hur det här kommer att sitta med de som är mest känsliga för allt privatliv.

Förresten, med köpet kan du njuta av en gratis testversion av Ring Protect Basic-planen i 30 dagar, tack vare vilken det är möjligt att granska, spara och dela videoklippen som tagits med kameran.

Ring Stick Up Cam Wired Pris och tillgänglighet

Kameran kan nu köpas i Spanien, via Amazon. Ring Stick Up Cam Wired finns till ett pris av 199 euro.

Du hittar den i vitt och svart. Om du tror att det är precis vad du behöver för ditt hem tar det redan lång tid att klicka.

Även om detta inte övertygar dig kan du också välja andra kameraövervakningssystem som vi redan pratade om i en sammanställning nyligen.