Resident Evil’s Lady Dimitrescu smyger in i Bloodborne

Resident Evil’s Lady Dimitrescu smyger in i Bloodborne

Bloodborne x Residen Evil Village

Lady Alcina Dimitrescu har varit och kommer säkert att fortsätta vara en av de mest populära samtalspunkterna i spelvärlden under lång tid framöver. Och det är att denna karaktär som vi har sett i Resident Evil Village har lyckats revolutionera mycket av internet på grund av sin egen design och den enorma höjd.

Nu, som om det vore ett samarbete mellan två stora varumärken, det sista mod skapad för Bloodborne gör det möjligt för Lady D att möta en annan karaktär som också är mycket populär för fans av titeln From Software: Lady Maria från det astrala klocktornet.

Som du kan se i videon är det en konfrontation mellan de två och i det finns en liten överraskning: omvandlingen av Lady Dimitrescu. Detta är logiskt ingenting som du kan tänka dig som en höjning av höjden, för i det här läget når den inte den höjd som den gör i Capcom-spelet.

Transformationen som sker sker till Ebrietas, kosmos dotter. Ändå är det lika slående att se hur vampyrdamen uppträder i ett spel som en gäst där hon inte borde vara. Dessutom behåller det det hotfulla elementet i det, som är dess långa klor som det kommer att använda som ett vapen i bästa av tre strider.

Videon och modet skapas för allt detta för en serie som har Trädgård med ögon med strider mellan olika karaktärer. Ett förslag av de som vanligtvis lockar de spelare som alltid undrar vad som skulle hända om en viss karaktär möter den andra. Om du har varit en av dem och det händer att det var Lady Maria kan du sluta göra det.

Från terror till komedi

Naturligtvis behöver inte allt vara skrämmande. Ibland kan du också spela med lite humor och det är vad den här modderna gjorde, som den här gången skapade en mod för Resident Evil Village var han Lady Dimitrescus hatt växer nonstop varje gång du stirrar på det.

I videon som du kan se ovan och följa dessa rader kan du se den komiska punkten som erbjuds av denna mod. Det låter dig också få en uppfattning om proportionerna av det med avseende på resten av elementen och Lady Dimitrescu själv. Det enda “problemet” är att inte kunna få den ökade storleken för att hindra henne från att röra sig genom att fastna med det när det kolliderar med andra delar av scenen. Ändå är det kul och en av de flera mods som redan finns och en av de första som säkert kommer att komma.

Relaterade Artiklar

Back to top button