Resident Evil Village kommer inte att ha laddningstider tack vare PlayStation 5

Från zombie till zombie utan att vänta

Resident Evil 8

Vad Resident Evil Village Det kommer att bli en riktig nästa generations upplevelse, det var något vi redan visste, men det verkar som om det inte kommer att finnas något som att uppleva det från första hand. Detta har visats i en intervju genomförd av den officiella PlayStation Magazine, där Pete Fabiano, spelproducent, har förväntat sig att spelare kommer att kunna njuta av spelet utan laddningstider.

Detta beror naturligtvis på fördelarna med PlayStation 5 SSD, som med sina mycket höga överföringshastigheter kommer att kunna ladda nivåer som aldrig tidigare. Enligt Fabiano kommer detta att göra det möjligt för spelare att behålla känslan av nedsänkning.

Låter överallt

En annan nyhet som spelet kommer att innehålla med hjälp av den nya Sony-konsolen kommer att vara att använda Tempest, tekniken bakom 3D-ljudmotorn som gör att vi kan njuta av surroundljud som vi känner att vi har zombier i någon riktning.

Resident Evil 8

Detta kommer att vara något särskilt slående och med vilket man kan ta ett kvalitetssprång i sagan, eftersom man tar hänsyn till hur mörka dessa korridorer tenderar att vara där en zombie oväntat kan överraska dig, med ljud som kommer var som helst kommer inte att göra mer än de svåraste (och skakiga) sakerna för spelaren.

Kommer det att finnas skillnader med Resident Evil Village i Xbox Series X?

PS5-storlek

Både PS5- och Series X-versionerna kommer att ha 4K-dynamisk upplösning och ray-tracing-effekter, men vi måste se i vilken utsträckning Xbox Series X SSD kan matcha prestandan de har förberett i PS5. När det gäller spelets längd har Fabiano också bekräftat att det kommer att vara den längsta Resident Evil i sagan, eftersom den är “mycket större” än Resident Evil 7.

Spelet kommer den 7 maj på PS5, Xbox Series X | S, PS4, Xbox One och PC, så det blir mindre och mindre tid för oss att upptäcka vilka mysterier som är dolda i det mörka slottet. Och ja, vi är helt säkra på att vi kommer att ångra att vi har sagt detta.

Relaterade Artiklar

Back to top button