Resident Evil: Infinite Darkness har redan en trailer och släppdatum

Resident Evil: Infinite Darkness, släppdatum

Sedan de första detaljerna i den nya Netflix-animationsserien, en av de många som plattformen är inblandad i, släpptes, var det många som var intresserade av att veta när den skulle släppas. Och det var logiskt att det hände eftersom det var en serie baserad på det populära spelet Resident Evil.

Nu vet vi när Resident Evil: Infinite Darkness släpps. Nästa 8 juli Det är när du kommer att se vad denna produktion har att erbjuda som kommer att sätta oss i Leon och Claires skor. Vilka kommer att vara huvudpersonerna i en serie som tillfälligt kommer att lokaliseras efter de händelser som inträffat och sett i Resident Evil 4-videospel.

Det vill säga att vi är under 2006 och Leon måste undersöka vad som är allt som har hänt efter hackingen till den topphemliga filen i Vita huset. En komplicerad och riskabel utredning eftersom den tar dig till ett laboratorium i Shanghai där biologiska vapen skapas som senare hamnar runt. Å andra sidan kommer Claire att ha ansvaret för att ansluta prickarna mellan vad som hände i Penamstán och det konstiga förhållandet mellan viruset som förvandlar människor till zombier.

När det gäller estetiken i den animerade serien kommer det att vara som att titta på filmens själva spel. Därför att produktionen har gjorts med CGI-tekniker (Datorgenererad grafik). Vilket inte är det mest slående för vissa, medan det för andra kommer att vara motsatsen, men det kommer redan att bero på dig för att bedöma vem som kan ha mer eller mindre rätt.

Missa inte Resident Evil Infinite Darkness

Om du är intresserad av att titta på serien kan du nu skapa en påminnelse via Netflix egen plattform. Du måste bara gå in med ditt aktiva konto på den här länken och ge Påminn mig-knappen. Redo, när tiden kommer, även om det kan hända dig för att du är mycket upptagen med arbete, studier eller helt enkelt för att det lämnade ditt sinne, kommer de att påminna dig.

Dessutom kan du förresten se en liten förhandsgranskning så att du får en uppfattning om vad du kommer att kunna se. Lite, men om du känner till spelen är det tydligt att det hjälper dig att börja öppna din mun. Även om du också kunde se annat innehåll från Resident Evil tillgängligt, till exempel:

  • Resident Evil Vendetta
  • Resident Evil Damnation
  • Resident Evil Degeneration

Och allt detta utan att glömma spelen, med den senaste Resident Evil Village vid rodret och det gillas så mycket av de som redan har kunnat njuta av det eller för närvarande gör det. Så om du är ett fan och vill mätta ditt var med zombies och virus har du redan en tid och relaterat innehåll.

Relaterade Artiklar

Back to top button