Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Reparerar T-Mobile sprucken skärm: Steg-för-steg-guide

Om du har spruckit skärmen på din T-Mobile-telefon kanske du undrar om operatören erbjuder skärmreparationstjänster.

Den goda nyheten är att T-Mobile erbjuder skärmreparationstjänster för vissa telefonmodeller, men kostnaden och tillgängligheten för dessa tjänster kan variera.

I den här artikeln går vi igenom processen steg-för-steg för att reparera din T-Mobile-telefons spruckna skärm, inklusive hur du kontrollerar om din telefon är berättigad till reparation, hur du får en reparationsoffert och hur du boka in ett reparationsmöte.

Reparerar T-Mobile spruckna skärmar?

Ja, T-Mobile reparerar den spruckna skärmen men du måste ha en försäkring eller skyddsplan från T-Mobile för att reparera din telefons spruckna skärm. Det är viktigt att notera att inte alla typer av skador täcks av T-Mobiles garanti. Skärmskador och vätskeskador täcks inte av garantin, så T-Mobile kan inte byta enheter med denna skada. Om du har en försäkring eller en skyddsplan kan du kanske få din skärm reparerad eller utbytt genom det programmet.

T-Mobile erbjuder en skyddsplan som heter Skydd<360> som täcker oavsiktlig skada, inklusive skärmreparation.

Du kan få upp till fem anspråk under en rullande 12-månadersperiod baserat på datumet för det första anspråket. Du måste registrera dig för planen inom 30 dagar efter att du har gjort ett kvalificerat köp, leasing eller finansiering av en T-Mobile-enhet, med förbehåll för en visuell och mekanisk inspektion.

Vad är T-Mobile Screen Protector Replacement?

T-Mobile erbjuder olika enhetsskyddsplaner som täcker oavsiktlig skada, förlust och stöld av din enhet. Dessa planer inkluderar även byte av skärmskydd om ditt skärmskydd skulle skadas.

Om du är en T-Mobile Device Protection kund är du berättigad till obegränsade byten av skärmskydd. Det betyder att om ditt skärmskydd blir skadat kommer T-Mobile att ersätta det free.

T-Mobiles ersättningsprogram för skärmskydd heter ToGo. Du kan byta ut ditt skärmskydd i vilken T-Mobile-butik som helst.

Vissa kunder har dock rapporterat att varumärket ToGo som T-Mobile använder för att byta skärmskydd är av låg kvalitet och lätt kan spricka med bara en liten bula.

Om du har T-Mobiles skydd <360> plan kan du få din enhet reparerad eller utbytt i händelse av problem med maskinvaruservice, även efter det att tillverkarens garanti löper ut, oavsiktlig skada, förlust och stöld.

T-Mobile erbjuder även reparationer i butik av din enhet, inklusive skärmreparationer. Om du har T-Mobiles Device Protection-plan kan du få din skärm reparerad för en avgift på 29 USD på ett Assurant-auktoriserat reparationscenter, som inkluderar T-Mobiles service- och reparationsplatser. Om reparationsservice inte är tillgänglig kommer T-Mobile att tillhandahålla en ersättningsenhet och samla in lämplig avgift för oavsiktlig skada/avdragsavgift baserat på enhetsnivån.

Täcker T-Mobiles garanti en sprucken skärm?

T-Mobile erbjuder enhetsskyddsplaner som täcker spruckna skärmar, men garantin för telefoner täcker inte sprucken skärm. Skyddet<360>®-planen täcker reparation eller utbyte av din enhet i händelse av maskinvaruserviceproblem (mekaniskt haveri), även efter det att tillverkarens garanti löper ut, oavsiktlig skada samt förlust och stöld.

Om du har en sprucken skärm och du har en skyddsplan eller försäkring för din telefon kan du lämna in ett krav med T-Mobile för att få den reparerad eller utbytt. När du har lämnat in ett krav kommer du att se en lista med reparationsalternativ som du kan välja mellan för en reparation av endast skärm på $29.

Hur man använder T-Mobiles garantiskydd sprucken skärm?

Kontrollera först om din enhet omfattas av T-Mobiles skydd <360>® eller enhetsskyddsplaner. Om du har skydd <360>®, kan du få en sprucken skärm reparerad för $10 – $99. För iPhones är avdragsrätten för sprucken skärm $29. Om du har enhetsskydd och inte skydd <360>då måste du betala i intervallet $10 – $249.

Innan du lämnar in ett krav, se till att kontrollera din enhets skick. T-Mobile byter inte enheter med skärmskador eller vätskeskador, som inte täcks av garantin. Om din enhet är berättigad till ett garantibyte kan du göra en anspråk online eller genom att ringa T-Mobile kundtjänst.

Kan du byta in en sprucken telefon till T-Mobile?

Svaret är ja, men det finns några saker att tänka på.

T-Mobiles Inbyten med skärmskador kan få delvis värde, men de kvalificerar sig inte för kampanjer. Så om du vill dra nytta av ett kampanjerbjudande måste du se till att din telefon är i gott skick.

Med det sagt kommer T-Mobile fortfarande acceptera telefoner med skärmskador för inbyte. Det är dock viktigt att notera att värdet på ditt inbyte kommer att vara lägre än om skärmen var i gott skick.

Kan jag handla in en iPhone med en sprucken skärm T-Mobile?

Ja, du kan byta in en iPhone med en sprucken skärm men värdet på ditt inbyte kan påverkas.

Om du funderar på att byta in din iPhone med en sprucken skärm är det en bra idé att först få en uppskattning av dess inbytesvärde. T-Mobiles hemsida har ett verktyg för att kontrollera inbytesvärdet på din enhet, vilket kan ge dig en uppfattning om hur mycket din iPhone är värd.

Kan jag handla med Samsung med en sprucken skärm T-Mobile?

Det är möjligt att byta in din Samsung-enhet med en sprucken skärm hos T-Mobile.

Innan du handlar med din Samsung-enhet med en sprucken skärm bör du känna till värdet av ditt inbyte. T-Mobile uppger att inbyten med skärmskador kan få delvärde, vilket innebär att du kanske inte får hela värdet på din enhet om den har en sprucken skärm.

Om du har Skydd<360>kan du placera ett skydd<360> anspråk på att reparera eller byta ut din skadade enhet. Om du har annat enhetsskydd kan du göra ett anspråk på enhetsskydd för att ersätta din skadade enhet. Men om du inte har något enhetsskydd, kanske du fortfarande kan byta in din enhet med en sprucken skärm.