Removebg: hur man tar bort bakgrund från dina bilder gratis

0 Shares

kanske du behöver ta bort bakgrund från en bild, som är suddigt eller med någon som går förbi. Det är då Borttagning, ett onlineverktyg som kan ta bakgrunden till ett foto på några sekunder.

Remove.bg använder artificiell intelligens för att göra allt arbete snabbt och med få klippfel. Nedan kommer vi att visa dig steg för steg hur du använder Removebg.

Hur man använder Removebg för att ta bort bildbakgrund

  1. Gå till www.remove.bg
  2. När du väl har kommit in på sidan kommer du att kunna välja mellan två alternativ. Du kan ladda upp fotot från din dator eller så kan du också klistra in fotots URL-länk.På bilden ser vi webbplatsen RemoveBG
  3. När du har laddat upp ditt foto, vänta några sekunder och processen kommer att göras.
  4. På nästa skärm kommer du att se några alternativ, varav två kommer du att kunna växla mellan originalfotot och det med bakgrunden borttagen. På så sätt kommer du att kunna göra jämförelser för att se hur det ser ut.
  5. Dessutom finns det en knapp Att redigera, vilket ger dig fler alternativ för vad du ska göra med din fond.Alternativen som removebg tillåter
  6. I det här alternativet på fliken Bakgrund du kommer att kunna göra din bakgrund suddig, sudda ut den eller infoga ett foto eller en färg. Även på den andra fliken Ta bort/återställ du kommer att kunna redigera vissa saker i ditt foto manuellt.alternativ för borttagning
  7. När du är klar med redigeringen kan du ladda ner din bild genom att klicka på knappen Ladda ner.

En punkt som är viktig att lyfta fram är att när du laddar ner bilden låter Removebg dig ladda ner en maximal kvalitet på 612 × 408. Om du vill ha en högre kvalitet än så måste du hyra de planer som plattformen erbjuder.

Planerna sträcker sig från den billigaste som R$35,00 per månad till den dyraste som R$1 590,00. Det är viktigt att veta att kanske bilderna fortfarande inte kommer ut så perfekt som möjligt, men det kommer att undvika alla manuella fel.

Resultat av att ta bort bakgrundsbild med Removebg

Sajtens AI är mycket bra som vi kan se ovan. Den är tränad att upptäcka människor i förgrunden. Det är därför det bara fungerar om det finns minst en person på bilden. Du kan också utvärdera resultatet genom att testa människor och djur.

Removebg: hur man tar bort bakgrund från dina bilder gratis 1

En annan riktigt häftig sak är att, förutom att ta bort bakgrundsbilder med Removebg, när du registrerar dig på sidan utan att betala något, kommer du att få tillgång till ett annat verktyg som heter Avskärma, där du kommer att kunna ta ut pengar från videor och gifs gratis.

En annan trevlig sak är att Remove accepterar, verkar det som, alla fotoformat för redigering. Vi testade JPG, GIF, PNG, Wep och SVG, alla framgångsrikt.

avslutande

Nu med denna snabbguide har du lärt dig hur du använder Removebg och även hur du tar bort bildbakgrund. Vi tvivlar inte på att du kommer att använda detta verktyg många gånger. Har du haft problem på vägen? Låt oss veta i kommentarerna.

0 Shares