Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Reliance 4G-funktionens utbyggnad börjar, så kan du spåra din JioPhone-beställning

Reliance har börjat lansera sin 4G LTE-aktiverade funktionstelefon, JioPhone, till 6 miljoner registrerade användare i Indien.

Enligt en rapport från PTI kommer företaget att leverera 6 miljoner JioPhone-enheter i den första satsen. Leveranserna kommer att slutföras inom 15 dagar och börjar från landsbygden, små städer först. Stadscentra kommer att vara andra på listan, enligt rapporten.

Om en av JioPhone från de 6 miljoner enheterna tillhör dig, så kan du spåra din telefon och veta exakt leveransdatum:

Läs också: JioPhones-funktioner, specifikationer, planer och prisuppgifter

Läs också: Topp 10 bästa Xiaomi Mi A1-alternativ att köpa i Indien

Hur du spårar din JioPhone

Spåra via Jio-officiella webbplats- Spårningsuppgifterna för dina JioPhones kan enkelt extraheras från Reliance Jios webbplats. På sidan kommer du att mata ditt beställningsnummer – det du har fått under förbokningen – och klicka på spårinformation.

Spåra via MyJio App- Du kan till och med leta efter spårningsinformation för din JioPhone via Reliance My Jio-appen. Inuti appen, under spåret ditt beställningsalternativ, kommer en användare att bli ombedd att ange förbokningsinformationen för att få informationen på sin JioPhone. (Obs: du måste ha en Jio-sim för att få tillgång till appen)

Spåra via kundtjänst- Det tredje sättet att spåra din JioPhone-bokningsorder är att ringa Reliance Jio kundtjänstnummer, 18008908900. Användaren får ett SMS om slutliga leveransdatum för Jio-funktionstelefonen.

Läs också: Sony Xperia XZ1 med Android Oreo lanserades i Indien

JioPhone-funktioner och specifikationer

JioPhone är Reliance’s gratis 4G-aktiverade funktionstelefon i Indien. 4G VoLTE-funktionen har en 2,4-tums QVGA-skärm (320 x 240 pixlar), en dual-core SPRD-processor, 512 MB RAM och 4 GB lagringsutrymme. JioPhone har en SD-kortplats, en USB-port för laddning, högtalare, FM-radio, ficklampa och SOS-alternativ.

Det finns också en 2MP bakre kamera och 0.3MP främre kamera på telefonen och den stöds också av några smarta funktioner som röstassistent, möjligheten att stödja Jio-appar som JioTV, etc.

Läs också: Det här är de icke-Samsung-telefonerna med dubbla böjda kantskärmar