Regissören för Abandoned spelar fortfarande Kojima (snälla sluta)

0 Shares

Spelar du med Kojima igen?

Övergiven

Hela röran runt spelet börjar freak out. Med den redan klingande tvåmånadersfördröjningen av lanseringen av teasern i applikationsformat för PS5, och de många ordspel som alltid pekade på Hideo Kojima, måste vi nu lägga till ytterligare en twist i detta mystiska spelfall som skryter av att vara ödmjuk och som döljer en gigantisk marknadsföringskampanj.

Hur som helst, Hasan Kahraman Han har återvänt till anklagelsen och genom sitt officiella Twitter-konto har han beslutat att ge ytterligare en gnista som inte har tagit lång tid att sätta eld på sociala nätverk, särskilt på Reddit, där de fortsätter att lita på att det finns något bakom allt detta.

Bilden av ön

Kojima övergiven ö

Temat finns i den nya rubrikbilden som utvecklaren har laddat upp till sin profil. På bilden kan vi se bilden av en ö mitt i havet, eller snarare en liten ö, eftersom dess storlek verkar vara ganska liten. Bilden som sådan säger ingenting och kan helt enkelt vara ett sätt att fira sommaren eller något sommarminne från utvecklaren, men vissa användare har beslutat att hitta mening i fotot.

Enligt vissa användare skulle bilden i fråga dölja en ny hänvisning till Kojima, eftersom orden ”enligt den nya teorin”liten ö“På japanska översätts som” Kojima “. Bom. Ja, en enkel översättning av ett ord som kommer från frukten av tolkningen av bilden. Vad förväntade du dig? Vid denna tidpunkt kan vi förvänta oss allt från Twitter-profilen för en utvecklare vars företag inte tidigare släppt något annat spel och nu kommer med en världsomspännande release för PS5 med en majestätisk skärm.

Var är gränsen?

Kojima Summer Game Fest

Tidigare hade Blue Box redan förnekat någon form av relation med Kojima och Konami, men det hindrade inte dess chef från att fortsätta skämta om det. Det verkar som att studion nu med tillgängligheten av applikationen för PS5 närmare vill fortsätta att göra buller, och för det finns inget bättre än att fortsätta med samma strategi som alltid.

Problemet är att om detta definitivt hamnar som ett dåligt skämt och övergiven verkligen är ett fristående spel utan relation till det japanska geniet, kommer samhället förmodligen att gå mycket emot det oavsett hur bra eller dåligt spelet är. .

Det är bara några dagar kvar innan applikationen är tillgänglig i PlayStation-butiken, även om vi måste vänta tills den kan låsas upp i slutet av augusti, eftersom det kommer att vara vid den tidpunkten när vi ser live trailern till spel.

0 Shares