Regissören för Abandoned spelar fortfarande Kojima (snÀlla sluta)

0 Shares

Spelar du med Kojima igen?

Övergiven

Hela röran runt spelet börjar freak out. Med den redan klingande tvÄmÄnadersfördröjningen av lanseringen av teasern i applikationsformat för PS5, och de mÄnga ordspel som alltid pekade pÄ Hideo Kojima, mÄste vi nu lÀgga till ytterligare en twist i detta mystiska spelfall som skryter av att vara ödmjuk och som döljer en gigantisk marknadsföringskampanj.

Hur som helst, Hasan Kahraman Han har ÄtervÀnt till anklagelsen och genom sitt officiella Twitter-konto har han beslutat att ge ytterligare en gnista som inte har tagit lÄng tid att sÀtta eld pÄ sociala nÀtverk, sÀrskilt pÄ Reddit, dÀr de fortsÀtter att lita pÄ att det finns nÄgot bakom allt detta.

Bilden av ön

Kojima övergiven ö

Temat finns i den nya rubrikbilden som utvecklaren har laddat upp till sin profil. PÄ bilden kan vi se bilden av en ö mitt i havet, eller snarare en liten ö, eftersom dess storlek verkar vara ganska liten. Bilden som sÄdan sÀger ingenting och kan helt enkelt vara ett sÀtt att fira sommaren eller nÄgot sommarminne frÄn utvecklaren, men vissa anvÀndare har beslutat att hitta mening i fotot.

Enligt vissa anvĂ€ndare skulle bilden i frĂ„ga dölja en ny hĂ€nvisning till Kojima, eftersom orden ”enligt den nya teorin”liten ö“PĂ„ japanska översĂ€tts som” Kojima “. Bom. Ja, en enkel översĂ€ttning av ett ord som kommer frĂ„n frukten av tolkningen av bilden. Vad förvĂ€ntade du dig? Vid denna tidpunkt kan vi förvĂ€nta oss allt frĂ„n Twitter-profilen för en utvecklare vars företag inte tidigare slĂ€ppt nĂ„got annat spel och nu kommer med en vĂ€rldsomspĂ€nnande release för PS5 med en majestĂ€tisk skĂ€rm.

Var Àr grÀnsen?

Kojima Summer Game Fest

Tidigare hade Blue Box redan förnekat nÄgon form av relation med Kojima och Konami, men det hindrade inte dess chef frÄn att fortsÀtta skÀmta om det. Det verkar som att studion nu med tillgÀngligheten av applikationen för PS5 nÀrmare vill fortsÀtta att göra buller, och för det finns inget bÀttre Àn att fortsÀtta med samma strategi som alltid.

Problemet Àr att om detta definitivt hamnar som ett dÄligt skÀmt och övergiven verkligen Àr ett fristÄende spel utan relation till det japanska geniet, kommer samhÀllet förmodligen att gÄ mycket emot det oavsett hur bra eller dÄligt spelet Àr. .

Det Àr bara nÄgra dagar kvar innan applikationen Àr tillgÀnglig i PlayStation-butiken, Àven om vi mÄste vÀnta tills den kan lÄsas upp i slutet av augusti, eftersom det kommer att vara vid den tidpunkten nÀr vi ser live trailern till spel.

0 Shares