RedmiBook -specifikationerna har läckt inför lanseringen den 3 augusti

0 Shares

Xiaomi gick in i det bärbara segmentet i Indien förra året med lanseringen av Mi notebook -serien. Och nu kommer dess undermärke Redmi snart att avslöja RedmiBook-sortimentet i landet. Företaget har redan retat lanseringsdatumet till den 3 augusti. Och inför evenemanget har vi också fått rapporter om RedmiBooks specifikationer och pris.

I en ny rapport har 91Mobiles avslöjat att den bärbara datorn är RedmiBook 15, och här är vad den skulle ge till bordet:

RedmiBook 15 Specifikationer (förväntas)

Teaser -affischen visar en traditionell design med tjocka ramar runt skärmen, särskilt längst ner där vi också ser märkeslogotypen. Nu rapporteras skärmstorleken till 15,6-tums diagonalt. Och det kommer att bli en 1080P -panel.

Vi får också se en webbkamera, som sägs vara en 720P. Om det skulle innehålla IR eller inte återstår att se.

LÄS OCKSÅ: Qualcomm Snapdragon 898 med Cortex X2 kan klocka upp till 3,09 GHz: läcka

De förväntade inre är den elfte generationens Intel Core i5 -processor tillsammans med 8 GB RAM och 256/512 GB SSD -lagring. Även om batteristorleken inte nämns i läckan, är den påstådda batteritiden upp till 10 timmar och bör laddas tillbaka fullt ut tack vare en 65W -adapter. Andra saker i mixen är Windows 10 OS, 2x 2W högtalare och liknande anslutningslösningar som Mi Notebook inklusive dual-band WiFi, Bluetooth 5.0, USB Type-C 3.1, USB Type-A, HDMI och 3,5 mm hörlursuttag.

Allt detta och den bärbara datorn förväntas vara tunn och lätt i formen.

Rapporten anspelar också på andra modeller att följa, till exempel en RedmiBook 14. Och tydligen planerar Xiaomi inte att uppdatera sina Mi Notebook -aktier. Så, folk som letar efter det kommer att lämnas med Redmibook som alternativet istället.

LÄS OCKSÅ: iQOO 8 kan ha en 2K 10-bitars LTPO-skärm; inkorg 120W snabbladdare också tippad

RedmiBook 15 Indien Pris och tillgänglighet

RedmiBook 15 förväntas prissättas under 50 000 £. Xiaomi har bekräftat att den kommer att komma i kolfärg.

Företaget har lanserat många modeller i Kina, så det är mycket svårt att förutse vilka alla bärbara datorer som så småningom kommer att ta sig till Indien. Hur som helst, den kommande lanseringsdagen är bara dagar från och med nu. Så, markera dina kalendrar för det.

Och för de senaste nyheterna, gadgetrecensionerna och exklusivt innehåll, följ oss på Google Nyheter, Facebook, Instagram och Twitter.

0 Shares