Redmi Smartphone med dubbla bakre kameror, 5000mAh batteri lanseras i Indien den 11 februari pÄ Amazon, kan vara Redmi 9A

0 Shares

Efter teasers har Xiaomis Redmi-mĂ€rke bekrĂ€ftat att det kommer att lansera en ny smartphone i Indien den 11 februari pĂ„ Amazon.in. Eftersom det har taggen ‘Smart Desh Ka Dumdaar Smartphone’ kommer detta sannolikt att vara Redmi 9A, eftertrĂ€daren till Redmi 8A som lanserades i september förra Ă„ret. I den första uppsĂ€ttningen teasers har företaget bekrĂ€ftat dubbla bakre kameror för portrĂ€ttbilder, först i Redmi A-serien, 5000 mAh batteri, liknar Redmi 8A, sĂ„ vi kan ocksĂ„ förvĂ€nta oss typ-C och snabb laddning. Det bekrĂ€ftar ocksĂ„ mönster pĂ„ baksidan för ett bĂ€ttre grepp, Ă„terigen liknar Redmi 8A.

Företaget sÀger ocksÄ att det kommer att lansera en ny kategori bredvid, som kan vara en kraftbank, titta pÄ teaserbilden.

Även chefen för Xiaomi India, Manu Kumar Jain, har bekrĂ€ftat att det finns tvĂ„ överraskningar.

Telefonen kan drivas av Mediatek Helio G70 eller den senaste Helio G80-processorn, men den förvÀntas inte komma med en bakmonterad fingeravtryckslÀsare.

0 Shares