Redmi Note 8 2021: Dess viktigaste nyheter avslöjade

0 Shares

Redmi Note 8 2021

Xiaomi vet att det är Redmi Note 8 var en bomb. Av denna anledning, vem kommer att upprepa försäljningssiffrorna för de ihågkomna bågarna på telefonerna till sitt undermärke den här veckan, med en modell uppdaterad till 2021 som vi redan känner till dess huvudsakliga egenskaper.

Varumärkets ursäkt för att återlansera telefonen, något som det inte behöver eftersom om företaget är specialiserat på något som det handlar om att mätta marknaden med otaliga enheter, är det för att fira försäljningen av 25 miljoner enheter av Note 8-originalet över hela världen . Av denna anledning kommer den här nya modellen från 2021 till stor del att replikera telefonens design, men med en rad nya funktioner inuti.

Formar Redmi Note 8 från 2021

Den här gången ska vi inte vara beroende av extern ballast eller läckor av tvivelaktigt ursprung eftersom varumärket självt avslöjade förra veckan att detta ny Note 8 2021 kommer att innehålla en skärm med en vattendroppsskåra. För några timmar sedan har den exakt bekräftat att den kommer att ha en storlek på 6,3 ″. Hittills skulle vi ställas inför en panel med samma specifikationer som originalmodellen.

Skillnaderna börjar synas inuti, som Xiaomi har delat att Redmi Note 8 2021 kommer att drivas av Helio G85-processorn och kommer att ha en fyrkamera på baksidan med huvudobjektivet med en 48 MP-sensor. Återigen är dessa kameraspecifikationer nästan identiska, i avsaknad av att känna till egenskaperna hos resten av sensorerna, med de för modellen som lanserades 2018. Redmi har inte gett specifik information om dessa objektiv, men rykten dök upp på internet under dessa dagar talar om förekomsten av ultravidvinkel-, makro- och djupkameror vars upplösning är okänd för tillfället.

Redmi Note 8 2021

En av bilderna som delas av Redmi avslöjar också att Not 8 2021 kommer att ha en bakmonterad fingeravtrycksläsare och visar telefonen i två färger. På så sätt skulle nyheterna, förutom processorn, reduceras till det batteri som, med bibehållande av en cell med samma kapacitet på 4 000, skulle gå från att erbjuda en snabbladdning på 18W till en laddning på 22,5W.

Det andra stora mysteriet som återstår att lösa är upplösningen på dess främre kamera för selfies, men vi föreställer oss att det också kommer att vara som för märkets original Redmi Note 8, med 13 MP. Vi kommer att lämna tvivel så fort märket officiellt presenterar denna modell under de närmaste dagarna.

0 Shares