Redmi Note 11: Första funktionerna på skärmen

0 Shares

Redmi Note 11

Även om Redmi Note 10 släpptes relativt nyligen har den asiatiska tillverkaren inte slutat arbeta med de som kommer att ingå i nästa generation för denna Redmi-familj. Dessutom har olika möjliga Xiaomi-patent avslöjats under de senaste månaderna. Även om vi nu till dessa detaljer måste lägga till den möjliga förändringen som vi kommer att se på skärmen Redmi Note 11 .

Vi har också sett hur varumärket har förnyat både sin nuvarande topp i sortimentet och mellanklasssmarttelefonerna för i år. Och det kommer inte bara att vara den enda detaljen som vi kommer att se, eftersom företaget fortsätter att arbeta med olika aspekter för nästa mobil för det kinesiska företaget. Till och med skulle vi inte bara se viktiga förändringar på deras skärmar, utan även detaljer som om de definitivt kommer att satsa på en sensor under skärmen.

OLED-skärm på Note 11

Lu Weibing, president för Xiaomi Group China och generaldirektör för Redmi-varumärket, talade i en publikation om de nya mobila enheterna som kommer att utgöra nästa generation av Note-familjen . Även om det mest märkliga är att han frågade internetanvändare vilka överraskningar de skulle vilja se i dessa modeller.

redmi note 10 5g

Och internetanvändarna tog inte lång tid att göra det klart vad de ville se i Redmi Note 11: en OLED-skärm . Företaget började använda AMOLED-skärmar sedan i år, sedan de började använda denna teknik från Note 10. Den kinesiska versionen av dessa telefoner fortsätter dock att använda LCD-paneler, som har en hög uppdateringsfrekvens på 120Hz. Trots denna fantastiska kvalitet på skärmen gjorde användarna klart att de vill ha OLED-paneler.

Det är vanligt att Lu Weibing svarar på sådana populära förfrågningar. Därför kan det vara så att Note 11-serien i Kina lanseras med en OLED-skärm, enligt önskemål från användarna. Dessutom skulle det inte vara något konstigt, eftersom OLED-skärmar används i olika produkter i mellanklassen. Till exempel ser vi redan denna teknik i Redmi K40-serien och Xiaomi Mi 11. Därför är tanken att vi äntligen får se denna nästa generation av Notera med OLED-paneler borde inte vara galen. Och lyckligtvis kommer det att förbli detsamma i Europa, så denna förändring kommer att påverka alla älskare av det asiatiska företaget från Kina.

0 Shares