Redmi Note 10T är officiell med ett mycket välbekant tekniskt blad

0 Shares

Redmi Note 10T är officiell

Xiaomi lanserar varje år flera modeller som är identiska i olika regioner, men som heter olika. Varje år lanserar den vanligtvis versioner av dess mer avancerade sortimentslock under andra halvan av året, som vanligtvis identifieras med bokstaven T i slutet av namnet. Överraskande nog har Xiaomi nu lanserat Redmi Note 10T , en mobil som vi skulle kunna betrakta som en besvikelse.

Och vi säger det eftersom du kommer att kunna verifiera att det verkar vara en modell som vi redan känner till, och som har kallats så här på en ny marknad. Så långt ifrån att ha släppts som utvecklingen av företagets mellanklass, verkar det vara en ganska konservativ modell, låt oss kolla upp det.

En mobil som ingen förväntat sig just nu

Ja, vi förväntade oss det, men senare, kanske runt sommaren, och med kraftfullare funktioner än nuvarande Note 10. Men ingenting är längre ifrån sanningen, Xiaomi har lanserat den i Ryssland, där den överraskande kallas Redmi Note 10T .

Redmi Note 10T

Och vi säger att ingenting är längre från sanningen eftersom dess egenskaper ärvs från Redmi Note 10 5G. Därför står vi inte inför en ny mobil utan det är en telefon som vi redan känner till och som just nu säljs i Spanien. En rörelse som driver oss bort, eftersom det ger oss en känsla av att vi i år äntligen inte kommer att ha en modell T på den spanska marknaden, eftersom vi är förvånade över att det kinesiska företaget kommer att lansera denna mobil med samma namn som på den ryska marknadsföra.

redmi note 10 5g

Samma egenskaper som vi redan kände till

Denna Redmi Note 10T har några egenskaper som kommer att låta bekanta för dig, eftersom de är ärvda från Note 10 5G. Därför har den en 6,5-tumsskärm med Full HD+-upplösning, samt en perforerad kamera och en uppdateringsfrekvens på 90 Hz . I det här fallet är panelen LCD. Processorn är en MediaTek Dimensity 700 , som ger 5G-anslutning till den här telefonen, och åtföljs av 4 GB RAM och 128 GB internminne.

redmi note 10 5g

De kameran är trippel , med en 48 megapixel huvudsensor och åtföljd av ett 2 megapixel makro och en 2 megapixel djupsensor. Den främre kameran har en upplösning på 8 megapixlar. Den har en 5000mAh batteri, som har en snabbladdning på 18W. En telefon som erbjuder dual-band Wi-Fi, samt GPS A-GPS, USB typ C-kontakt, Bluetooth 5.1 och en fingeravtrycksläsare på sidan, inuti strömknappen. Priset som det har lagts ut för försäljning på den ryska marknaden är 230 euro till växelkursen, det är samma pris som det först såldes till i Spanien, även om det i detta fall har dubbelt så mycket internt lager.

0 Shares