Redmi Note 10-video visar AMOLED-skärm och detaljer

0 Shares


En indisk butik som heter Anis Mobile visade en video av Redmi Note 10 för att avslöja några av de viktigaste funktionerna och specifikationerna för Xiaomis framtida smartphone.

Rapporter avslöjade att Redmi Note 10 kommer att finnas i tre färger, grönt, vitt och grått. Videon visade den grå modellen med böjda baksidor. Det ser ut som att enheten skulle kunna förses med en baksida av polykarbonat.

Modellnumret M2101K7AI som tillhör den indiska varianten kan ses nämnt på etiketten placerad på bakpanelen. I det övre vänstra hörnet finns en fyrkameramodul. Det finns många spekulationer om att den har en 48 megapixel primärkamera.

Redmi Note 10 kommer att vara den första med Amoled-skärm

Redmi Note 10 kommer som den första telefonen i Note-serien med en AMOLED-skärm. Inställningssidan avslöjar att den kommer med en Always-on Display-funktion som finns på telefoner med AMOLED-paneler.

Rykten säger att den kommer att erbjuda en konventionell 60Hz uppdateringsfrekvens.

Den övre kanten på Redmi Note 10 verkar ha en standardhögtalare och en infraröd sensor. Längst ner finns ytterligare en högtalare, en USB-C-port och ett 3,5 mm ljudjack. Den har en sidomonterad fingeravtrycksläsare.

Redmi Note 10-video visar AMOLED-skärm och detaljer 1

Sidan Om smartphone avslöjar att Redmi Note 10 har 128 GB internt lagringsutrymme. Den är utrustad med operativsystemet Android 11 baserat på MIUI 12.0.1 och Android-säkerhetspatch från januari 2021.

Kraftfull mellanprocessor

Rykten säger att Redmi Note 10 kommer med chipset Snapdragon 678. Ingen information är tillgänglig om enhetens skärmstorlek, batterikapacitet och snabbladdningsmöjligheter. Enligt Anis Mobiles är Redmi Note 10 prissatt till 17 000 Rs (1 270 R$).

Redmi Note 10 kommer att vara officiell den 4 mars tillsammans med andra modeller som Redmi Note 10 Pro och Redmi Note 10 Pro Max.

0 Shares