Redmi Note 10 Pro 5G och 10 Pro + 5G: Läckor av den nya Xiaomi

0 Shares

Redmi Note 10 Pro 5G och 10 Pro + 5G

En av nycklarna till Xiaomis framgång ligger i det stora antalet smartphones som lanseras på marknaden, vilket kan vara överväldigande och förvirrande för användarna. Men med Xiaomi Redmi Note 10 vi ser detta upprepas ännu mer och det är att det redan finns en oändlighet av modeller som bär detta namn som två nya terminaler som har filtrerats kommer att läggas till.

Dess serienummer upptäcktes nyligen, vilket gav oss ledtrådar om att något liknande det vi hade sett tidigare skulle kunna presenteras snart och detta har hänt, eftersom vi redan vet att nästa vecka och mer specifikt den 26 maj kl 14:00 00 timmar i Kina, den Redmi Note 10 Pro 5G och Redmi Note 10 Pro + 5G kommer att presenteras .

Den första bilden av Redmi Note 10 Pro 5G

Tillsammans med affischen som tillkännager presentationen visas också baksidan av en av dessa medlemmar som går med i Redmi-serien, som med sitt namn kommer att ha som modell mer lik Redmi Note 10 Pro och i sin tur Redmi Note 10 5G att den redan har presenterats i Spanien, men ändå kommer den att göra det tillsammans med dessa två modeller i Kina på det angivna datumet.

redmi note 10 pro 5g

När bilden låter oss se, växer kameramodellen i omtanke och får framträdande plats, så att vi förutom integrationen av 5G som namnet tillåter oss att förutse, kan se förändringar i dess kameror, vilket gör det till dess starka sida att övertyga alla de som årets Redmi-serie var knappa i den fotografiska delen.

Ändringarna som kommer att integrera den nya Redmi

Om vi ​​tittar på läckorna som har inträffat kan vi veta att Redmi Note 10 Pro kommer att ha inuti Dimensity 900-processor som skulle förse den med den tidigare nämnda 5G-tekniken. Å andra sidan skulle Pro +-modellen föra med sig Mått 1100 , men på resten av avsnitten har vi lite information att tillhandahålla. Designmässigt har vi redan sett förändringarna i kamerorna, men i konstruktion och skärm kan allt förbli detsamma och främst påverka förändringarna av chippet som andra gånger företaget har gjort.

processador movil

Vi kan bara vänta på presentationen, som inte bara kommer att hållas för dessa smartphones, utan Xiaomi kommer att passa på att presentera andra prylar och produkter. I det här fallet skulle vi också kunna ta reda på om dessa två terminaler verkligen anländer till Spanien eller bara är i Kina, något som för närvarande fortfarande är osäkert och är svårt att ta reda på med hänsyn till företagets överväldigande katalog.

0 Shares