Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Redmi K50 Gaming Edition med Snapdragon 8 Gen 1, spelutlösare kommer att tillkännages den 16 februari

Efter teasers bekräftade Redmi idag lanseringen av Redmi K50 Gaming Edition-smarttelefonen i Kina den 16 februari. Teaserbilden visar en liknande design som förra årets K40 Gaming Edition med magnetiska spelutlösare, tredubbla bakre kameror med RGB-belysning nära kameramodulen. Bilden visar blå med svart design, som inte fanns i föregångaren.

Bilden visar texten “Freezing” och “Speedest” nära kameramodulen, och företaget säger att detta kommer att vara den bästa speltelefonen, vilket skapar högre prestanda och starkare värmeavledning.

Företaget har redan bekräftat att gaming Edition-smarttelefonen kommer att drivas av Snapdragon 8 Gen 1 SoC, dubbla VC-kylsystem, CyberEngine ultrabredbandsmotor och packa ett 4700mAh batteri med stöd för 120W snabbladdning. Vi kan förvänta oss en FHD+ 120Hz AMOLED-skärm.

De nya teasers visar att telefonen kommer att ha VC-blötläggning och grafitgeler och företaget har gjort fem stora materialuppgraderingar för hela värmekedjan för att förbättra värmeavledningseffektiviteten genom hela processen. Den kommer att ha LPDDR5 RAM och UFS3.1-lagring.

Läckt bild avslöjar Mercedes-AMG Petronas utgåva för telefonen med matchande färger.

Företaget sägs också släppa Redmi K50, K50 Pro och K50 Pro+ smartphones som drivs av Snapdragon 870, Dimensity 8000 respektive Dimensity 9000 SoCs. Det är dock inte klart om dessa kommer att anlända till samma evenemang.

Källa