Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Redmi 10 med 6nm Snapdragon SoC, 50MP kamera lanseras i Indien den 17 mars

Efter lanseringen av Redmi 10 Prime förra året har Xiaomi under sitt Redmi-varumärke bekräftat lanseringen av Redmi 10 i Indien den 17 mars. Teasern bekräftar ett hack istället för en punch-hole-display i föregångaren. Den nämner också en ny kamera, storsäljande display, stort batteri och telefonen kommer att drivas av Snapdragon SoC.

Fler teasers avslöjar 6nm Snapdragon SoC, vilket kan vara Snapdragon 680 som finns i Redmi Note 11. Den kommer också att ha ultrasnabb lagring, massivt batteri, vilket kan vara 5000mAh batteri, snabbladdningsstöd, 50MP kamera tillsammans med en sekundär kamera , bakmonterad fingeravtrycksläsare och en strukturerad baksida som kommer att göra baksidan smuts-free.

Detta skiljer sig från en annan modell med 220333QBI-kodnummer som nyligen dök upp i IMEI-databasen. Baserat på rykten, kommer den här modellen att ha samma 50 MP bakre kamera och en 2MP kamera, men kommer också att lägga till en 8 MP ultravidvinkelkamera och kommer att drivas av en MediaTek-processor. Den avslöjar också en 6,53-tums HD+-skärm och en 5MP selfie-kamera. Detta kan lanseras i vissa länder som Redmi 10C.

Vi borde veta mer detaljer inklusive priset när telefonen blir officiell nästa vecka. Telefonen kommer att säljas på Flipkart, förutom mi.com och offlinebutiker.